Aura Reading

Wat is een Aura Reading

Een Aura Reading kan je in korte tijd inzicht en helderheid geven over jouw huidige situatie. Tijdens een Aura Reading wordt er vanuit een andere invalshoek gekeken naar thema’s die bij jou kunnen spelen. De informatie die er mag worden doorgegeven tijdens een Aura Reading heeft als intentie om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke proces.

Het kan je helpen balans en energie terug te vinden, de juiste keuzes te kunnen maken en daarmee een optimale doorstroming van je (levens-)energie te kunnen ervaren. Aura Reading is een wezenlijke informatiebron om tot de essentie te komen en in korte tijd informatie over jezelf te ontvangen. Een Aura Reading is los te boeken, in combinatie met een aanvullende coachsessie of als onderdeel van een coachtraject op het gebied van loopbaan of persoonlijk leiderschap.

 

Jouw energiesysteem en de 7 hoofdchakra’s

Iedereen heeft een eigen energiesysteem wat zich in en om je heen bevindt, je aura genoemd. Binnen je aura bevinden zich 7 hoofd energiecentra, de chakra’s. Als deze verschillende centra in balans zijn dan kan je energiesysteem met daarin de levensenergie optimaal doorstromen. Deze energiecentra kunnen soms ook wat uit balans raken. Als Aurareader stel ik mij volledig dienstbaar op en maak ik verbinding met jouw energieveld en daarbij ben ik ook afgestemd op de informatie die er vanuit het universele veld beschikbaar is voor jou. Een Aura Reading wordt daarom ook wel een Energetische Reading genoemd.

Bij een volledige Reading stem ik af op de informatie die vanuit de globale indruk van jouw aura beschikbaar is en daarna stem ik af op de 7 hoofdchakra’s die zich in de aura bevinden. Deze chakra’s zijn gerelateerd aan diverse wezenlijke levensthema’s.

 

Waarom je aura laten lezen?

Tijdens een Aura Reading maak ik verbinding met jouw eigen energieveld en stem ik af op informatie die er vanuit het universele veld beschikbaar is voor jou. Ik maak gebruik van de informatie die ik waarneem middels ‘subtiele waarneming’ (helderzien – voelen – weten – etc.). Hoe zit het met jouw energiesysteem? Waar krijg je energie van en welke factoren zorgen ervoor dat er mogelijk energie verloren gaat? Het is van belang om hier een goede balans in te vinden, om zo een goed ‘energiemanagement’ toe te kunnen passen. Door je aura te laten lezen kun je in korte tijd veel inzichten krijgen.

 

Helende werking

Een Aura Reading geeft helderheid over waar jouw (levens-)energie stroomt en waar het eventueel minder doorstroomt. Tijdens een reading kunnen er inzichten komen waar dat mee te maken heeft en wat er eventueel nodig is voor jou om een betere doorstroming te kunnen ervaren. Daarbij kan het zichtbaar maken waar je potentie ligt en wat jijzelf kunt doen om meer balans en energie te ervaren. Je kunt je aura laten readen als je meer bewustzijn zoekt over jezelf. Het geeft informatie, mogelijk bevestiging, richting en helderheid.

Een Aura Reading kan ondersteuning bieden in het maken van de juiste keuzes en het ondernemen van de juiste acties. Een reading stem ik altijd af op de situatie waarin je je op dit moment bevindt, wat voor jou relevant is om te horen, wat gezien mag worden en waar je inzichten over wil krijgen. Daarnaast kan een Aura Reading een helende werking met zich meebrengen (healing), het kan het zelfhelend vermogen stimuleren.

 

Reading (loopbaan- en relatiereading)

Een Aura Reading kan specifiek worden afgestemd op vragen die gerelateerd zijn aan loopbaanvraagstukken, werksituaties of relaties. De thema’s waarnaar tijdens de reading wordt gekeken, worden dan zorgvuldig afgestemd met jou als coachee/readee. Lees hier ook meer over een reading afgestemd op loopbaanvraagstukken.

 

Overige informatie 

Achteraf ontvang je een digitale opname van de reading, zodat je alles nog eens rustig kan beluisteren. Aura Readings vinden plaats op mijn praktijklocatie in Den Haag. Een Aura Reading kan ook online (via bijvoorbeeld Zoom) of op afstand middels een foto plaatsvinden. Ik spreek mijn waarnemingen dan in en stuur je de opname toe.

 

Investering  

Aura Reading (ca 1,5 – 2 uur)
Particulier: €150,-  exclusief BTW
Zakelijk: € 195,-  exclusief BTW

 

Een Aura Reading inplannen

Wil je meer weten over wat een Aura Reading voor jou kan betekenen? Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je nog een aantal vragen?

Neem gerust contact met mij op.
Bel 06-41524289 of stuur een e-mail, zodat ik contact met je kan opnemen.