Ik werk graag samen met verschillende personen en organisaties. Zie hieronder een overzicht:

TMA Talentenanalyse

De TMA Talentenanalyse geeft onder andere inzicht in drijfveren, talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden. Tijdens coachtrajecten zet ik regelmatig de TMA analysein.

Anahata Center 

Vanuit Anahata Center worden er retraites en trainingen in Spanje en Nederland verzorgd. Regelmatig word ik door Anahata Center ingezet de rol van spaceholder bij retraites en trainingen.

Loopbaanonderhoudsgroep

Voor de Loopbaanonderhoudsgroep (Ester de Bruine) geef ik individuele coachsessies op het gebied het gebruik van jouw eigen netwerk en de inzet van LinkedIn.

Patty1

Patty Knoops

Om de gespreksvaardigheden tijdens sollicitatiegesprekken van coachees te versterken, werk ik graag samen met ervaren recruiter Patty Knoops. Wij verzorgen coachsessies waarbij er een sollicitatiegesprek (rollenspel) geoefend kan worden.

Wat collega’s over mij zeggen:

Naomi heb ik meerdere malen ingezet in outplacementtrajecten van individuele deelnemers voor het onderdeel LinkedIn. De deelnemers waren daarover altijd enthousiast: ze hadden veel meer inzicht gekregen in hun eigen mogelijkheden op LinkedIn. Naomi zorgt ervoor dat ze goed voorbereid is en gaat op een ontspannen en enthousiaste manier met de cliënt aan de slag. Als opdrachtgever heb ik Naomi ook leren kennen als iemand die ook echt wil weten of je tevreden bent; ik vind haar klantvriendelijk en persoonlijk.
Ester de Bruine (Loopbaanonderhoudsgroep)
Naomi werkt voor ons als coach binnen de persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Dit bestaat uit een reeks workshops in groepsverband en een 1-op-1 coachgesprek zorgt voor extra diepgang voor de deelnemers die daar behoefte aan hebben. Naomi vervult deze rol met verve. Deelnemers zijn stuk voor stuk enthousiast over het gesprek, hebben er praktisch gezien wat aan en een deel komt bij ons terug voor meer gesprekken en langere trajecten. Een teken dat deze medewerkers van onze opdrachtgevers tevreden zijn. Dit is voor ons een belangrijke reden om met Naomi samen te werken, ze levert kwaliteit en verrijkt daarmee onze service.  De samenwerking met Naomi is samen te vatten als, flexibel, oog voor de klant, kwaliteit en fijne communicatie. Deze manier van werken is daarmee de tweede reden waarom wij er voor kiezen om met Naomi samen te werken.
Kristiaan Hartmann
Ik heb de samenwerking met Naomi als erg prettig ervaren. Naomi heeft voor Dynamisch Bureau een aantal jaar (2017-2020) Werkfit Maken en Naar Werk trajecten in opdracht van UWV gedaan. Onze coachees en opdrachtgevers van het UWV waren erg tevreden over haar. Naomi is in staat de diepte in te gaan, uit te gaan van mensen hun talenten en ook het gewenste resultaat te bereiken: een helder loopbaandoel en vaak ook een baan die bij iemand past!  
Maaike Pronk (Dynamisch Bureau)
Het komt regelmatig voor dat cliënten van Naomi tijdens het loopbaantraject een sollicitatiegesprek willen oefenen. In dit soort specifieke situaties werken Naomi en ik samen om de kandidaat in kwestie zo goed mogelijk voor te bereiden op het ‘echte’ gesprek. Deze samenwerking werkt vooral goed doordat Naomi een professional is op haar vakgebied en exact weet welk traject het beste past bij mensen die haar hulp inroepen. Zij is transparant en open-minded in haar benadering, met een open oor en hart voor haar cliënten en de mensen met wie zij samenwerkt. Tijdens de sessies ligt de nadruk altijd op een persoonlijke (en op maat gesneden) benadering en een oprechte interesse in wat de mens drijft. Dit maakt de samenwerking niet alleen boeiend, maar vooral ook hartverwarmend en zeer plezierig om te ervaren.
Patty Knoops