fbpx
Op zoek naar een baan? 50+ dames, laat je leeftijd los!
05/07/2018
Stiekem solliciteren of moet je het vertellen aan je baas?
25/10/2018
Alle berichten

Ken je talenten en ga er mee aan het werk!

Werk je vanuit je talenten, dan voelt het niet als werken. Het gaat dan over in je kracht staan en doen wat je leuk vindt. En dat is een fijn gevoel kan ik je vertellen. Het mooie is dat echt iedereen talenten heeft. Sommige mensen zijn zich echter niet bewust van hun eigen unieke en waardevolle talenten. En men doet dan ook niet altijd het werk wat dicht bij hun talenten ligt. Zonde, wat dit is echt een gemiste kans!

Om inzicht te krijgen in je drijfveren en talenten is de TMA Talentenanalyse een mooi hulpmiddel. In mijn werk als loopbaancoach werk ik dan ook graag met deze mooie tool. Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt’’. De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. Perfect dus om inzicht te krijgen in waar je talenten liggen. Maar zeker ook om helder te krijgen hoe je deze talenten praktisch kunt toepassen in je loopbaan. Zo wordt er ook inzicht verkregen in welke concrete stappen er gezet kunnen worden in de weg naar meer werkgeluk!

Wil je weten over de TMA Talentenanalyse en op welke manier ik deze inzet in coachtrajecten? Neem dan gerust eens contact met mij op.

Zie ook: https://www.tmamethod.com