Coaching op maat

Ik geef individuele coaching en begeleiding op het gebied van loopbaan- en levensvraagstukken, persoonlijk leiderschap, energie- en talentmanagent. Mijn coaching wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke behoeften (maatwerk). Het kan zijn dat je behoefte hebt aan het doorlopen van een coachtraject, maar één of twee losse coachgesprekken is uiteraard ook mogelijk. Ik werk graag live op mijn praktijklocatie of buiten in het Haagse Bos. Daarnaast is online coaching via Zoom ook mogelijk.

Loopbaancoaching

Voor wie?

Loopbaancoaching is er voor mensen die meer inzicht in hun werksituatie willen en met behulp van coaching willen werken aan een werksituatie die energie geeft.

Bij loopbaancoaching (of carrièrecoaching) gaat het over jouw persoonlijke verhaal en de vraagstukken die je daarbij hebt. Het is waardevol voor mensen die zowel binnen als buiten hun huidige werk op verkenning willen en daarbij ondersteuning zoeken. Ook voor zelfstandig ondernemers is loopbaancoaching mogelijk.

 

Wat houdt loopbaancoaching in?

Tijdens persoonlijke sessies ondersteun ik je bij het inzichtelijk krijgen van wat jouw drijfveren, talenten en ambities zijn. We werken naar een helder en realistisch loopbaandoel passend bij de manier waarop jij je leven wilt inrichten. Welke stappen kun je nemen om meer werkplezier en balans te ervaren? Er wordt gekeken naar eventuele patronen en indien nodig werken we aan het wegnemen van belemmerende overtuigingen en het vergroten van je (zelf)vertrouwen.

Ik benader een loopbaanvraagstuk vanuit een holistische visie. Vaak spelen er ook andere aspecten en thema’s een rol bij een carrièrevraagstuk. Coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap is regelmatig onderdeel van een loopbaancoachtraject. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen en methodieken zoals: oefeningen, opdrachten, systemisch werk, voice dialogue én mijn intuïtie. Uiteraard stem ik hierbij af op hetgeen wat bij jou past en toegevoegde waarde heeft.

Talentanalyse

Regelmatig vormt de TMA Talentenanalyse onderdeel van een coachtraject om zo meer inzicht te krijgen in je drijfveren en talenten. Het is belangrijk om te weten waar je energie van krijgt, zodat je jouw loopbaandoel hierop kan afstemmen. Naast het faciliteren in het verkrijgen van inzichten, vind ik het belangrijk jou ook praktische handvatten mee geven over hoe deze inzichten te integreren in dagelijks leven.

Vanuit mijn ruime werkervaring in Recruitment- en HR functies binnen het bedrijfsleven weet ik de opgedane inzichten vanuit de coaching goed te vertalen naar de arbeidsmarkt. Op het moment dat het loopbaandoel helder is, is het daarom ook mogelijk om verdere begeleiding te krijgen op het gebied van arbeidsmarktbenadering en solliciteren.

Een loopbaantraject kan gecombineerd worden met sollicitatiecoaching. Lees hierover meer onder het kopje hulp bij solliciteren.

 

Hoe lang duurt een coachtraject

Afhankelijk van de situatie, het vraagstuk, en de wensen bestaat een loopbaantraject uit 2 tot 10 sessies, gedurende een looptijd van 1 tot 6 maanden. Aan het begin van het traject schatten we in hoeveel sessies er nodig zijn. Tussen de sessies (van elk ca 1,5 uur) werk je de door jouw opgedane inzichten verder uit en maak je opdrachten. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/online sessies), advies en feedback via e-mail.

Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend) in mijn coachingpraktijk, in het centrum van Den Haag.

Talentcoaching

Voor wie

Talentcoaching is interessant voor iedereen die meer balans en energie zoekt in het (werkende) leven en een stap wil maken in energiemanagement en persoonlijk leiderschap.

De inzichten en handvatten vanuit het talentcoachprogramma zijn zowel van waarde op werk- en privégebied. Ga ook op weg naar je essentie met talentcoaching, voor een (werkend) leven met meer energie, het in je kracht staan en werken vanuit je hart. Wil je graag meer inzicht in je talenten en ervaren hoe je je energie daarop kunt afstemmen? Dan is het talentcoachingstraject wat voor jou. 

 

Wat houdt talentcoaching in?

Dit coachprogramma, bestaande uit 6 sessies inclusief TMA Talentenanalyse en een aurareading, is gericht op het verkrijgen van dieper inzicht in je talenten, inzicht in blokkades, het managen van je energie en tools om meer in je kracht te komen en te blijven.

In het talentcoachprogramma ligt specifiek de nadruk op de volgende elementen:

 • Het (her-) ontdekken en in verbinding komen met je talenten;
 • Het managen van deze talenten en persoonlijke effectiviteit;
 • Diepgaande en concrete informatie vanuit jouw persoonlijke energieveld verkrijgen aan de hand van een aurareading.

Onderwerpen die tijdens de coachsessies aan bod komen zijn:

 • Talenten, motivatie en drijfveren, inclusief de TMA Talentenanalyse
 • Kernkwadrant, omgaan met valkuilen en uitdagingen, leren je eigen kracht aan te spreken
 • Eventuele belemmerende overtuigingen / patronen
 • Het managen van je energie
 • Aurareading – inclusief digitale opname van de reading
 • Voice Dialogue sessie

Leef je talent!

Mensen melden zich bij mij in de praktijk vaak met een loopbaanvraagstuk. Dit kan eigenlijk ook gezien worden als een energievraagstuk. Geluk en plezier ervaren in je werk is mijns inziens onlosmakelijk verbonden met werk doen waar je energie van krijgt.

 

Aurareading

Hoe zit het dan met jouw energiesysteem? Waar krijg je energie van en welke factoren zorgen ervoor dat er energie verloren gaat? Het is van belang om hier een goede balans in te vinden, om zo een goed ‘energiemanagement’ toe te kunnen passen. Een aurareading is hierbij een krachtig hulpmiddel. Je kunt hiermee in korte tijd veel inzicht krijgen in hoe het zit met jouw energielevel, maar ook waar je talenten liggen.

Een aurareading, ook wel een energetische reading genoemd, biedt diepgaande inzichten, waarbij er vanuit een andere invalshoek gekeken wordt naar thema’s die bij jou kunnen spelen. De informatie die wordt doorgegeven vanuit de reading heeft altijd als doel om jou verder te ondersteunen, om in jouw kracht te komen staan, je energie terug te vinden, helderheid te krijgen en je in staat te stellen juiste keuzes te maken.

Aurareading is een effectieve manier om volledig tot de kern te komen en in korte tijd veel informatie over jezelf te krijgen. Juist in combinatie met de overige coachsessies is dit een heel waardevolle tool.

Duur van een talentcoachtraject

Het talentcoachingtraject bestaat uit 6 sessies. Over het algemeen is het aan te raden deze sessies 1 keer in de week of om de twee weken te doorlopen. Indien gewenst kan er ook meer ruimte tussen de sessies ingepland worden.

Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos).

 

Investering

Particulier: € 1100,-  ex BTW.
Zakelijk: € 1370,-  ex BTW.

Lifecoaching

Voor wie

Op sommige momenten in je leven kun je behoefte hebben aan iemand die even met je meekijkt en je ondersteunt jouw eigen inzichten te vinden. Lifecoaching gaat vaak over thema’s die te maken hebben met persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Loop je vast op een bepaald thema? Zijn er bepaalde patronen die je zou willen doorbreken?Of vraag je je af hoe je tot actie kan komen om een bepaald doel te bereiken? Voor deze – en soortgelijke – thema’s kan persoonlijke coaching voor jou uitkomst bieden.

 

Wat houdt lifecoaching in?

Als lifecoach (of personalcoach) begeleid ik je in persoonlijke sessies bij thema’s die op dat moment bij jou spelen. Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingmethodieken en werk ik daarnaast vanuit mijn inuïtie. Afhankelijk van wat er speelt en wat op dat moment voor jou nodig of wenselijk is, kan de coaching bestaan uit:

Als lifecoach begeleid ik je bij het verkrijgen van bewustwording, inzichten en het nemen van concrete stappen om meer balans en voldoening in het leven te krijgen. Ik heb een holistische benadering in mijn vak als coach; aan één thema zijn vaak meerdere aspecten gerelateerd. Daarnaast ben ik overtuigd van het belang van inzicht in het eigen lichaamsbewustzijn en de samenwerking tussen hoofd, buik en hart!

Tijd nemen voor je eigen ontwikkeling

Op het moment dat je een coachtraject aangaat investeer je in jezelf, in een periode van zelfreflectie en zelfontwikkeling. Ik ben er voor jou, als begeleider en als spiegel, terwijl jij daarbij aan jezelf werkt. Ik weet uit ervaring dat veel cliënten het fijn vinden om afspraken met mij als coach gepland te hebben staan, aangezien het helpt dan als ‘stok achter de deur’. om een bepaalde periode ook écht even de aandacht en tijd te nemen om stil te staan bij de eigen ontwikkeling.

Ik faciliteer het proces waarin jij zelf de inzichten en antwoorden vanuit jouzelf kunt gaan vinden. Er is ruimte voor bewustwording, inzicht en het ondernemen van de juiste actie. Ik vind het belangrijk je handvatten en tools mee te kunnen geven om opgedane kennis en inzichten ook daadwerkelijk te gaan integreren in de (dagelijkse) praktijk.

 

Thema’s die regelmatig langskomen in mijn coachpraktijk

 • Koers bepalen, doelen stellen en keuzes maken
 • Talenten
 • Belemmerende overtuigingen en patronen
 • Innerlijk kind
 • Lichaamsbewustzijn
 • Energiemanagement
 • (Zelf) vertrouwen
 • Samenwerken
 • Intuitië vs ratio

Duur van een coachingtraject

Afhankelijk van de situatie, het vraagstuk en de wensen wordt het aantal coachsessies dat nodig kan zijn vastgesteld. Hier staat geen vast aantal voor en kan flexibel ingericht worden. Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend en kosteloos!

Hulp bij solliciteren

Voor wie?

Solliciteren kun je leren!

Heb je voldoende inzicht in je wensen, jouw talenten en in de richting die je op wilt gaan? Heb je jouw loopbaandoel helder voor ogen? Dan is het tijd om de arbeidsmarkt te laten weten dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging!

Heb je echter geen idee waar te beginnen? Zoek je richting in het benaderen van de arbeidsmarkt? Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste vacatures? Coaching op het gebied van solliciteren biedt uitkomst!

 

Succesvol solliciteren

Als sollicitatiecoach begeleid ik je om het sollicisteren op efficiënte en effectieve manier aan te pakken. Samen kijken we naar een manier van jezelf profileren op de arbeidsmarkt die bij jou past. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte kijken we naar de verschillende facetten die bij het benaderen van de arbeidsmarkt komen kijken zoals:

 • Het CV en de sollicitatiebrief
 • Jouw motivatie
 • Het vinden van de juiste vacatures
 • Netwerken en het gebruik van LinkedIn
 • Jezelf profileren en presentatie van kennis en ambitie (Online en Offline)
 • Het voorbereiden en voeren van een sollicitatiegesprek
 • Gesprekstechnieken (ook mogelijk door middel van een oefensollicitatie gesprek met een recruiter uit de praktijk)
 • Omgaan met gesprekspartners

Uiteraard neem ik mijn ervaring vanuit het HR-werkveld recruiter mee in mijn begeleiding.  Hierdoor krijg jij inzicht in de werkwijze van de recruiter, waar je als sollicitant je voordeel uit kunt halen.

Hoe lang duurt solliciatiecoaching

Afhankelijk van de situatie en jouw wensen wordt het aantal coachsessies dat nodig is vastgesteld. Dit kan flexibel ingericht worden.

Tussen de sessies van ca 1,5 uur uur werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je opdrachten. Ik begeleidt je daarbij tijdens de persoonlijke coachsessies,  eventueel ook als bel-/online sessies. Ik geef je daarnaast advies en feedback via e-mail.

Neem contact met me op voor meer informatie. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we wat ik voor jou betkekenen kan, geheel vrijblijvend en kosteloos.

 

 

SUCCESVOL SOLLICITEREN IS TE LEREN…

Download het GRATIS e-book,
met tips over de arbeidsmarktbenadering en solliciteren.

Loopbaancoaching na burn-out of ziekte

Voor wie?

Heb je een periode van langdurige ziekte of een burn-out achter de rug? Ga je na een langere periode van afwezigheid weer aan het werk? Het is dan misschien fijn om begeleiding te krijgen van een re-integratiecoach bij jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt. De mogelijkheden qua werk kunnen na het meemaken van een dergelijke ingrijpende situatie veranderd zijn, maar ook jouw wensen en ambities kunnen veranderd zijn. In al deze situaties begeleid ik je graag en kijk ik mee naar wat jouw mogelijkheden zijn. Ik help je om (weer) inzicht te krijgen in je talenten, ervaringen, ambities en de huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 

Begeleiding na burn-out of langdurige ziekte

Als re-integratiecoach heb ik ruime ervaring met het begeleiden van mensen die een periode van langdurige ziekte of een burn-out achter de rug hebben. Mensen die na een langere periode van afwezigheid weer aan het werk willen. Uiteraard betreft het maatwerk en wordt de coaching afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Een coachtraject na een burn-out of een ziekte kan gezien worden als een combinatie van loopbaancoaching en lifecoaching. Er wordt vooral aandacht besteed aan veranderingen die de periode van ziekte of burn-out hebben meegebracht.

Re-integratie begeleiding

Mijn doel is om jou weer zelfverzekerd te laten zijn en je te stimuleren om de balans en je kracht weer terug te vinden, ook op het gebied van werk en carrière. Dit alles zodat je uiteindelijk vol vertrouwen zelf de regie over je loopbaan kan nemen en je weer met energie deel kan nemen aan het arbeidsproces.

 

Duur van een coachtraject

Afhankelijk van de situatie en de wensen wordt het aantal coachsessies dat nodig kan zijn vastgesteld. Hier staat geen vast aantal voor en kan als zodanig flexibel ingericht worden. Tussen de sessies (ca 1,5 uur) door werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je eventueel ook opdrachten. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/online sessies), advies en feedback via e-mail. Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos).

Samenwerking met bedrijven

Ik werk regelmatig samen met verschillende opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Zoek je ook een deskundig partner op het gebied van mobiliteit, employability, (talent)coaching, carrièrecoaching of loopbaanadvies voor de organisatie waarin je werkt? Neem gerust contact met mij op. Ik draag graag bij aan een goede begeleiding van organisatie en personeel.

Tarieven

Tarieven

Kennismakingsgesprek / intake  (ca 1 uur)
Particulier & zakelijk : €75,-  exclusief BTW

Coachsessie (ca 1,5 uur)
Particulier: €150,-  exclusief BTW
Zakelijk: € 195,-  exclusief BTW

Aura Reading (ca 1,5  uur)
Particulier: €150,-  exclusief BTW
Zakelijk: € 195,-  exclusief BTW

TMA Talentenanalyse
€150,-  exclusief BTW