fbpx

Coaching

Ik geef individuele coaching op het gebied van loopbaanvraagstukken, persoonlijk leiderschap, arbeidsmarktbenadering en solliciteren. Coachtrajecten worden afgestemd op jouw persoonlijke vraagstukken en behoeften (maatwerk).

Loopbaancoaching

Wat houdt het in?

Bij loopbaancoaching gaat het over jouw persoonlijke verhaal, de huidige situatie waarin jij je bevindt en de vraagstukken die je daarbij hebt. Loopbaancoaching is waardevol voor mensen die meer inzicht in hun levensloop willen en met behulp van coaching de antwoorden vanuit zichzelf willen vinden die kunnen bijdragen aan een werksituatie die energie geeft.

Tijdens persoonlijke sessies begeleid ik je bijvoorbeeld in het inzichtelijk krijgen van wat jouw drijfveren, talenten en ambities zijn. En wat dit kan betekenen in relatie tot werk. Hierdoor ontstaat er een helder en realistisch loopbaandoel waarbij zichtbaar wordt welke stappen je kunt nemen om meer werkplezier te ervaren. De vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’ zullen met behulp van de coachsessies beantwoord worden. Er wordt gekeken naar eventuele patronen en indien nodig werken we aan het wegnemen van belemmerende overtuigingen en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Ik benader een loopbaanvraagstuk vanuit een holistische visie. Vaak spelen er ook andere onderliggende thema’s een rol bij een loopbaanvraagstuk. Coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap is dan ook regelmatig onderdeel van een loopbaancoachtraject.

Regelmatig zet ik de TMA Talentenanalyse in om zo meer inzicht te krijgen in je drijfveren en talenten. Het is belangrijk om te weten waar je energie van krijgt zodat je jouw loopbaandoel hierop kan afstemmen.

Ik werk met verschillende methodieken en gebruik daarbij mijn intuïtie, uiteraard afgestemd op de behoeften van de coachee en het desbetreffende vraagstuk. Daarbij vind ik het erg belangrijk om naast het faciliteren in het verkrijgen van inzichten, de coachee ook te adviseren over hoe deze inzichten te integreren in zijn of haar dagelijks leven. Coaching is wat mij betreft altijd maatwerk.

Vanuit mijn eerdere werkervaring in recruitment- en HR functies binnen het bedrijfsleven weet ik de opgedane inzichten vanuit de coaching goed te vertalen naar de arbeidsmarkt. Aan de hand daarvan kunnen we kijken wat de mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn en wat realistische stappen zijn om aan te gaan werken. Op het moment dat het loopbaandoel helder is, is het ook mogelijk om verdere begeleiding te krijgen op het gebied van arbeidsmarktbenadering en solliciteren.

Duur van een coachtrajeact

Afhankelijk van de situatie, het vraagstuk en de wensen bestaat een loopbaantraject uit 2 tot 10 sessies gedurende een looptijd van 1 tot 6 maanden.  Tussen de sessies (1,5 uur) door werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je opdrachten. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/online sessies), advies en feedback via e-mail.

* Ik werk graag live op mijn praktijklocatie of buiten in het Haagde bos. Daarnaast is het ook mogelijk het persoonlijke coachtraject (geheel) online te doorlopen, waarbij we verbinding hebben via Zoom.

Loopbaan- en talentcoaching is waardevol voor mensen die zowel binnen als buiten hun huidige werk op verkenning willen. Een loopbaantraject kan gecombineerd worden met sollicitatiecoaching. Lees hierover meer onder het kopje hulp bij solliciteren.

Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos) op mijn locatie in het centrum van Den Haag.

TALENTCOACHING

Op weg naar je essentie met talentcoaching. Voor een (werkend) leven met meer energie, in je kracht staan en werken vanuit je hart.

Voor wie

Wil je graag meer inzicht in je talenten en ervaren hoe je je energie daarop kunt afstemmen? Dan is talentcoaching wat voor jou. In dit  coachprogramma ligt specifiek de nadruk op de volgende elementen:

 • Het (her-) ontdekken en in verbinding komen met je talenten
 • Het managen van deze talenten en persoonlijke effectiviteit
 • Diepgaande en concrete informatie vanuit jouw persoonlijke energieveld verkrijgen aan de hand van een aurareading

 

Dit coachprogramma, bestaande uit 6 sessies inclusief TMA talentenanalyse en Aurareading, is gericht op het verkrijgen van dieper inzicht in talenten, inzicht in blokkades, het managen van je energie en tools om meer in je kracht te komen en te blijven.

Leef je talent!

Mensen melden zich bij mij in de praktijk naar aanleiding van een loopbaanvraagstuk. In mijn optiek is het loopbaanvraagstuk vaak de ingang naar andere thema’s die een rol spelen. Het kan eigenlijk gezien worden als een energievraagstuk. Geluk en plezier ervaren in je werk is mijns inziens onlosmakelijk verbonden met werk doen waar je energie van krijgt. Ergens energie van krijgen is dan weer verbonden met werken (en leven) vanuit je talenten. Sommige mensen zijn zich onvoldoende bewust van deze unieke kwaliteiten. Ik motiveer hen om deze talenten te gaan (her)ontdekken en in te zetten tijdens hun werk. Als je werk doet wat voor een groot deel aansluit bij jouw talenten, dan voelt het niet als werken.

Waar krijg je energie van en welke factoren zorgen ervoor dat er energie verloren gaat?

Het is van belang om hier een goede balans in te vinden om goed ‘energiemanagement’ toe te kunnen passen. Een aurareading is hierbij een krachtig hulpmiddel. Je kunt hiermee in korte tijd veel inzicht krijgen in hoe het zit met jouw energielevel (waar krijg je energie van, waardoor juist niet), maar ook waar je talenten liggen. Een aurareading biedt diepgaande inzichten waarin er vanuit een andere invalshoek gekeken wordt naar thema’s die er bij jou kunnen spelen. De informatie die er wordt doorgegeven vanuit de reading heeft altijd als doel om jou verder te ondersteunen om in jouw kracht te komen te staan, je energie terug te vinden, helderheid te krijgen en je in staat te stellen juiste keuzes te kunnen maken.

Het is een effectieve manier om volledig tot de kern te kunnen komen en in korte tijd heel veel informatie over jezelf te krijgen. Juist in combinatie met de overige coachsessies is dit heel waardevol.

Onderwerpen die tijdens de coachsessies aan bod komen zijn o.a.:

 • Talenten, motivatie en drijfveren, inclusief de TMA Talentenanalyse –
  meer informatie
 • Kernkwadrant, omgaan met valkuilen en uitdagingen, leren je eigen kracht aan te spreken
 • Eventuele belemmerende overtuigingen / patronen
 • Het managen van je energie
 • Aurareading – meer informatie
 • Voice Dialogue sessie – meer informatie

Informatie en investering  

 • 5 coachsessies van 1,5 uur met Naomi Barnouw (gecertificeerd loopbaan- en talentcoach)
 • TMA Talentenanalyse
 • 1 sessie – aurareading 1,5/2 uur door Simone van den Heuvel (aurareader en energetisch therapeut). Inclusief digitale opname van de reading

Particulier: € 1010,-  exclusief BTW.
Zakelijk: € 1280,-  exclusief BTW

Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos) op mijn locatie in het centrum van Den Haag.

Hulp bij solliciteren

Wat houdt het in?

Solliciteren is een vak apart! Heb je voldoende inzicht in je wensen, talenten en de richting die je op wilt gaan? Kortom, heb je jouw loopbaandoel helder voor ogen? Dan is het tijd om de arbeidsmarkt te laten weten dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Tijd om actief te gaan netwerken en te solliciteren. Ik help je om dit op een efficiënte en effectieve manier aan te pakken. Samen kijken we naar een manier van jezelf profileren op de arbeidsmarkt die bij jou past. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte kijken we naar de verschillende facetten die bij het benaderen van de arbeidsmarkt komen kijken zoals:

 • Het CV
 • Jouw motivatie
 • Sollicitatiebrief
 • Jezelf profileren (Online en Offline)
 • Het vinden van de juiste vacatures
 • Netwerken en het gebruik van LinkedIn
 • Het gebruik van social media
 • De presentatie van jouw kennis en ambitie (de elevator pitch)
 • Het voorbereiden van een sollicitatiegesprek
 • Het voeren van een sollicitatiegesprek
 • Gesprekstechnieken
 • Omgaan met recruiters

Uiteraard neem ik mijn ervaring als recruiter mee in mijn begeleiding. Je krijgt inzicht in de werkwijze van de recruiter zodat jij als sollicitant daar je voordeel uit kan halen. We stellen een gericht ‘actieplan arbeidsmarkt benadering’  op waarbij we stap voor stap de verschillende facetten van het solliciteren aan bod laten komen.

Het traject

Afhankelijk van de situatie en de wensen bestaat een sollicitatie begeleidingstraject uit 2 tot 10 sessies gedurende een looptijd van 1 tot 6 maanden.

Tussen de sessies door werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je opdrachten.

Sollicitatie coaching is waardevol voor mensen die zowel binnen als buiten hun huidige werk op verkenning willen. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/skype sessies), advies en feedback via e-mail.

TMA Talentenanalyse

“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt’’.

Werk je vanuit je talenten, dan voelt het niet als werken. Het gaat dan over in je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt. Dat is een fijn gevoel kan ik je vertellen én het is voor iedereen mogelijk! Iedereen heeft talenten. Sommige mensen zijn zich echter niet bewust van deze unieke en waardevolle kwaliteiten. Zonde, want dat is echt een gemiste kans.

Tijdens mijn coaching besteed ik graag aandacht aan bovenstaande en help ik je met het verkrijgen van inzicht in jouw eigen talenten. De TMA Talentenanalyse is hierbij een waardevol hulpmiddel en deze is dan ook regelmatig onderdeel van een loopbaancoachtraject.

De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkel mogelijkheden te maken. Perfect dus om inzicht te krijgen in waar je passie en potentie liggen. Maar zeker ook om helder te krijgen hoe je dit praktisch kunt toepassen in je loopbaan. De TMA talentenanalyse vormt vaak een onderdeel van een loopbaancoachtraject. Zo wordt er ook inzicht verkregen in welke concrete stappen je kunt zetten op weg naar meer werkgeluk!

In je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt…het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De TMA Talentenanalyse maakt dit juist praktisch door talenten te koppelen aan competenties en een uitgebreid overzicht te geven van je persoonlijkheidskenmerken, drijfveren, voorkeursgedrag, kwaliteiten en valkuilen.

Deze methode is ook in zetten als je geen loopbaantraject volgt maar wel meer inzicht wil hebben in je unieke (natuurlijke) talenten, competenties en ontwikkel mogelijkheden. Het is een waardevol hulpmiddel waarvan de inzichten veel voor je kunnen betekenen in je huidige werksituatie én in je persoonlijke leven.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Re-integratie begeleiding (na bijvoorbeeld een burn-out)

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van mensen die een periode van langdurige ziekte of een burn-out achter de rug hebben. Mensen die na een langere periode van afwezigheid weer aan het werk willen.

Het is wenselijk om dan begeleiding te krijgen in het terugkeren op de arbeidsmarkt. De mogelijkheden qua werk kunnen na het meemaken van een dergelijke ingrijpende situatie veranderd zijn. Maar ook wensen en ambities kunnen veranderd zijn. Ook in deze situaties begeleid ik je graag en kijk ik mee naar wat de mogelijkheden zijn. Ik help je om (weer) inzicht te krijgen in je talenten, ervaringen, ambities en de huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Mijn doel is om jou weer zelfverzekerd te laten zijn en je te stimuleren om je kracht weer terug te vinden. Dit alles zodat je uiteindelijk vol vertrouwen zélf de regie over je loopbaan kan nemen en weer deel kan nemen op arbeidsmarkt.

Voor bedrijven

Ik werk regelmatig voor verschillende opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Op zoek naar een partner op het gebied van mobiliteit, outplacement, employability of loopbaanadvies voor de organisatie waarin je werkt? Neem gerust contact met mij op. Ik draag graag bij aan een goede en succesvolle begeleiding van uw personeel.

Tarieven voor particulieren

 • Coachsessie (ca. 1,5 uur): €135,- exclusief btw.
 • Losse TMA Talentenanalyse inclusief 3 coachsessies: €615,- exclusief btw

Tarieven zakelijk

 • Coachsessie (ca. 1,5 uur): €180,- exclusief btw.
 • Losse TMA Talentenanalyse inclusief 3 coachsessies: €750,- exclusief btw.

Neem  contact met mij op voor informatie over de tarieven voor overige diensten zoals workshops.