fbpx

Coaching

Ik geef individuele coaching en begeleiding op het gebied van loopbaan- en levensvraagstukken, persoonlijk leiderschap, arbeidsmarktbenadering en solliciteren. Mijn coaching wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke behoeften (maatwerk). Het kan zijn dat je behoefte hebt aan het doorlopen van een coachtraject, maar één of twee losse coachgesprekken is uiteraard ook mogelijk. Ik werk graag live op mijn praktijklocatie of buiten in het Haagse Bos. Daarnaast coaching online via Zoom ook mogelijk

Loopbaancoaching

Voor wie?

Loopbaancoaching is er voor mensen die meer inzicht in hun werksituatie willen en met behulp van coaching willen werken aan een werksituatie die energie geeft. Bij loopbaancoaching gaat het over jouw persoonlijke verhaal en de vraagstukken die je daarbij hebt. Het is waardevol voor mensen die zowel binnen als buiten hun huidige werk op verkenning willen en daarbij ondersteuning zoeken. Ook voor zelfstandig ondernemers is loopbaancoaching mogelijk.

Wat houdt het in?

Tijdens persoonlijke sessies ondersteun ik je bij het inzichtelijk krijgen van wat jouw drijfveren, talenten en ambities zijn. We werken naar een helder en realistisch loopbaandoel passend bij de manier waarop jij je leven wilt inrichten. Welke stappen kun je nemen om meer werkplezier en balans te ervaren? Er wordt gekeken naar eventuele patronen en indien nodig werken we aan het wegnemen van belemmerende overtuigingen en het vergroten van je (zelf)vertrouwen.

Ik benader een loopbaanvraagstuk vanuit een holistische visie. Vaak spelen er ook andere aspecten en thema’s een rol bij een carrièrevraagstuk. Coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap is regelmatig onderdeel van een loopbaancoachtraject. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen en methodieken zoals: oefeningen, opdrachten, systemisch werk, voice dialogue én mijn intuïtie. Uiteraard stem ik hierbij af op hetgeen wat bij jou past en toegevoegde waarde heeft.

Regelmatig vormt de TMA Talentenanalyse onderdeel van een coachtraject om zo meer inzicht te krijgen in je drijfveren en talenten. Het is belangrijk om te weten waar je energie van krijgt zodat je jouw loopbaandoel hierop kan afstemmen. Naast het faciliteren in het verkrijgen van inzichten vind ik het belangrijk jou ook praktische handvatten mee geven over hoe deze inzichten te integreren in dagelijks leven.

Vanuit mijn eerdere werkervaring in recruitment- en HR functies binnen het bedrijfsleven weet ik de opgedane inzichten vanuit de coaching goed te vertalen naar de arbeidsmarkt.  Op het moment dat het loopbaandoel helder is, is het ook mogelijk om verdere begeleiding te krijgen op het gebied van arbeidsmarktbenadering en solliciteren. Een loopbaantraject kan gecombineerd worden met sollicitatiecoaching.

Lees hierover meer onder het kopje hulp bij solliciteren.

Duur van een coachtraject

Afhankelijk van de situatie, het vraagstuk en de wensen bestaat een loopbaantraject uit 2 tot 10 sessies. Gedurende een looptijd van 1 tot 5 maanden. Aan het begin van het traject schatten we in hoeveel sessies er nodig zijn. Tussen de sessies (ca 1,5 uur) door werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je opdrachten. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/online sessies), advies en feedback via e-mail.

Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos) op mijn locatie in het centrum van Den Haag.

Talentcoaching

Voor wie

Talentcoaching is interessant voor iedereen die meer balans en energie zoekt in het (werkende) leven en een stap wil maken in energiemanagement en persoonlijk leiderschap. De inzichten en handvatten vanuit het talentcoachprogramma zijn zowel van waarde op werk- en privégebied. Op weg naar je essentie met talentcoaching. Voor een (werkend) leven met meer energie, in je kracht staan en werken vanuit je hart. Wil je graag meer inzicht in je talenten en ervaren hoe je je energie daarop kunt afstemmen? Dan is het talentcoachingstraject wat voor jou. 

Wat houdt het in?

Dit coachprogramma, bestaande uit 6 sessies inclusief TMA talentenanalyse en een aurareading, is gericht op het verkrijgen van dieper inzicht in talenten, inzicht in blokkades, het managen van je energie en tools om meer in je kracht te komen en te blijven.

In dit coachprogramma ligt specifiek de nadruk op de volgende elementen:

 • Het (her-) ontdekken en in verbinding komen met je talenten
 • Het managen van deze talenten en persoonlijke effectiviteit
 • Diepgaande en concrete informatie vanuit jouw persoonlijke energieveld verkrijgen aan de hand van een aurareading

Onderwerpen die tijdens de coachsessies aan bod komen zijn:

 • Talenten, motivatie en drijfveren, inclusief de TMA Talentenanalyse – meer informatie
 • Kernkwadrant, omgaan met valkuilen en uitdagingen, leren je eigen kracht aan te spreken
 • Eventuele belemmerende overtuigingen / patronen
 • Het managen van je energie
 • Aurareading –meer informatie (inclusief digitale opname van de reading)
 • Voice Dialogue sessie –meer informatie

Leef je talent!

Mensen melden zich bij mij in de praktijk vaak met een loopbaanvraagstuk. Dit kan eigenlijk ook gezien worden als een energievraagstuk. Geluk en plezier ervaren in je werk is mijns inziens onlosmakelijk verbonden met werk doen waar je energie van krijgt.

Aurareading

Hoe zit het dan met jouw energiesysteem? Waar krijg je energie van en welke factoren zorgen ervoor dat er energie verloren gaat? Het is van belang om hier een goede balans in te vinden om zo goed ‘energiemanagement’ toe te kunnen passen. Een aurareading is hierbij een krachtig hulpmiddel. Je kunt hiermee in korte tijd veel inzicht krijgen in hoe het zit met jouw energielevel, maar ook waar je talenten liggen.

Een aurareading biedt diepgaande inzichten waarin er vanuit een andere invalshoek gekeken wordt naar thema’s die er bij jou kunnen spelen. De informatie die er wordt doorgegeven vanuit de reading heeft altijd als doel om jou verder te ondersteunen om in jouw kracht te komen te staan, je energie terug te vinden, helderheid te krijgen en je in staat te stellen juiste keuzes te kunnen maken.

Het is een effectieve manier om volledig tot de kern te kunnen komen en in korte tijd heel veel informatie over jezelf te krijgen. Juist in combinatie met de overige coachsessies is dit heel waardevol.De aurareading binnen dit coachtraject wordt verzorgd door Simone van den Heuvel (energetisch therapeut en aurareader).

Duur van het coachtraject

Het talentcoachingtraject bestaat uit 6 sessies. Over het algemeen is het aan te raden deze sessies 1 keer in de week of om de twee weken te doorlopen. Indien gewenst kan er uiteraard ook meer ruimte tussen de sessies door zijn. Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos).

Investering

Particulier: € 1010,-  exclusief BTW.
Zakelijk: € 1280,-  exclusief BTW

Lifecoaching

Voor wie

Op sommige momenten in je leven kun je behoefte hebben aan iemand die even met je meekijkt en je ondersteunt jouw eigen inzichten te vinden. Lifecoaching gaat vaak over thema’s die te maken hebben met persoonlijk leiderschap en persoonlijke ont-wikkeling. Loop je bijvoorbeeld vast op een bepaald thema, zijn er bepaalde patronen die je zou willen doorbreken of vraag je je af hoe je tot actie kan komen om een bepaald doel te bereiken, dan kan deze persoonlijke coaching uitkomst bieden.

Wat houdt het in?

Tijdens persoonlijke sessies begeleid ik je bij het thema dat bij jou op dat moment speelt. De coaching bestaat uit persoonlijke sessies waarin ik gebruik maak van verschillende methodieken. Afhankelijk van wat er op dat moment speelt en wat er op dat moment voor jou nodig is kan de coaching bestaan uit gesprekken, oefeningen, opdrachten, systemisch werk (bijvoorbeeld een individuele familieopstelling), voice dialogue sessies. Ook zet ik mijn intuïtie in tijdens de coachsessies.

Als coach begeleid ik je bij het verkrijgen van bewustwording, inzichten en het nemen van concrete stappen om meer balans en voldoening in het leven te krijgen. Ik heb een holistische benadering in mijn vak als coach, aan één thema zijn vaak meerdere aspecten gerelateerd. Daarnaast geloof ik in het belang van inzicht in het eigen lichaamsbewustzijn en de prachtige samenwerking tussen hoofd, buik en hart!

Op het moment dat je een coachtraject aangaat investeer je in een periode van zelfreflectie en zelf-ontwikkeling. Mij heb je dan als begeleider en spiegel achter de hand, zelf doe je het werk. Ik hoor daarnaast vaak terug van mensen dat ze het fijn vinden om afspraken met mij als coach te gepland te hebben staan, dat helpt dan als ‘stok achter de deur’ een bepaalde periode ook écht even de aandacht en tijd te nemen om stil te staan bij de eigen ontwikkeling.

Ik faciliteer het proces waarin jij zelf de inzichten en antwoorden vanuit jouzelf kunt gaan vinden. Er is ruimte voor bewustwording, inzicht en het ondernemen van de juiste actie! Ik vind het belangrijk je handvatten en tools mee te kunnen geven om opgedane kennis en inzichten ook daadwerkelijk te gaan integreren in de (dagelijkse) praktijk.

Thema’s die regelmatig langskomen in mijn praktijk

 • Koers bepalen, doelen stellen en keuzes maken
 • Belemmerende overtuigingen
 • Lichaamsbewustzijn
 • Energiemanagement
 • (Zelf) vertrouwen
 • Samenwerken
 • Intuitië vs ratio

Duur van een coachtraject

Afhankelijk van de situatie, het vraagstuk en de wensen wordt het aantal coachsessies dat nodig kan zijn vastgesteld. Hier is geen vast aantal voor en kan flexibel ingericht worden. Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos).

Hulp bij solliciteren

Voor wie?

Solliciteren is een vak apart. Maar solliciteren is ook te leren! Heb je voldoende inzicht in je wensen, talenten en de richting die je op wilt gaan? Heb je jouw loopbaandoel helder voor ogen? Dan is het tijd om de arbeidsmarkt te laten weten dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Heb je geen idee waar te beginnen, zoek je richting in het benaderen van de arbeidsmarkt en het vinden van de juiste vacatures? Coaching op het gebied van solliciteren kan dan soms welkom zijn.

Wat houdt het in?

Ik begeleid je om dit op een efficiënte en effectieve manier aan te pakken. Samen kijken we naar een manier van jezelf profileren op de arbeidsmarkt die bij jou past. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte kijken we naar de verschillende facetten die bij het benaderen van de arbeidsmarkt komen kijken zoals:

 • Het CV en de sollicitatiebrief
 • Jouw motivatie
 • Het vinden van de juiste vacatures
 • Netwerken en het gebruik van LinkedIn
 • Jezelf profileren en presentatie van kennis en ambitie (Online en Offline)
 • Het voorbereiden en voeren van een sollicitatiegesprek
 • Gesprekstechnieken (ook mogelijk door middel van een oefensollicitatie gesprek met een recruiter uit de praktijk)
 • Omgaan met gesprekspartners

Uiteraard neem ik mijn ervaring vanuit het HR-werkveld recruiter mee in mijn begeleiding. Je krijgt inzicht in de werkwijze van de recruiter zodat jij als sollicitant daar je voordeel uit kan halen.

Duur van een coachtraject

Afhankelijk van de situatie en de wensen wordt het aantal coachsessies dat nodig kan zijn vastgesteld. Dit kan flexibel ingericht worden. Tussen de sessies (ca 1,5 uur) door werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je opdrachten. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/online sessies), advies en feedback via e-mail.

Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos)

Download hier gratis tips wat betreft arbeidsmarktbenadering en solliciteren

TMA Talentenanalyse

Voor wie

Heb je geen behoefte om een volledig loopbaan- of talentcoachtraject te volgen maar wil je graag wel meer inzicht in je unieke (natuurlijke) talenten, competenties en ontwikkel mogelijkheden? Dan biedt de  TMA Talentenanalyse uitkomst. Deze analyse is ook in zetten als je geen loopbaantraject volgt maar wel meer inzicht wil hebben in je unieke (natuurlijke) talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden. Het is een waardevol hulpmiddel waarvan de

Wat houdt het in

De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. Perfect dus om inzicht te krijgen in waar je passie en potentie liggen en je dit praktisch kunt toepassen in je loopbaan. Door middel van het invullen van een online vragenlijst worden 22 drijfveren gemeten en vanuit daaruit ontstaat er een uitgebreide rapportage waarin onder andere jouw talenten en ontwikkelmogelijkheden zichtbaar worden.

Ik vind het belangrijk te vermelden dat de TMA Talenten analyse géen test is en jou niet in een ‘hokje’ plaatst. Het is een unieke tool die het voor elkaar krijgt jouw unieke talenten inzichtelijk te maken. Weet jij waar je voor in de wieg bent gelegd? Of weet je vooral wat je met de paplepel is ingegoten? Wat mij betreft zit er een verschil in bovenstaande. Lees hier meer.

“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt’’.

Werk je vanuit je talenten, dan voelt het niet als werken. Het gaat dan over in je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt. In mijn optiek is dit voor iedereen mogelijk! Iedereen heeft unieke talenten. Sommige mensen zijn zich echter niet bewust van deze unieke en waardevolle kwaliteiten. Zonde, want dat is echt een gemiste kans.

In je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt…het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De TMA Talentenanalyse maakt dit juist praktisch door talenten te koppelen aan competenties en een uitgebreid overzicht te geven van je persoonlijkheidskenmerken, drijfveren, voorkeursgedrag, kwaliteiten en valkuilen.

Overige informatie

Nadat je de TMA analyse hebt gemaakt ontvang je de rapporten zowel uitgeprint als digitaal. Daarnaast kun je tot een jaar lang kosteloos online in jouw persoonlijke TMA portal waarin de resultaten van de TMA analyse op een prettige en overzichtelijke manier zijn weergeven, inclusief extra tips die jou kunnen helpen te groeien. Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Investering  

TMA Talentenanalyse + 1 nagesprek (ca 1,5 uur)

Particulier: € 335,-  exclusief BTW.
Zakelijk: € 385,-  exclusief BTW

Loopbaancoaching na burn-out of ziekte

Voor wie?

Heb je een periode van langdurige ziekte of een burn-out achter de rug? Ga je na een langere periode van afwezigheid weer aan het werk? Het is mogelijk wenselijk om dan begeleiding te krijgen in het terugkeren op de arbeidsmarkt. De mogelijkheden qua werk kunnen na het meemaken van een dergelijke ingrijpende situatie veranderd zijn. Maar ook wensen en ambities kunnen veranderd zijn. Ook in deze situaties begeleid ik je graag en kijk ik mee naar wat jouw mogelijkheden zijn. Ik help je om (weer) inzicht te krijgen in je talenten, ervaringen, ambities en de huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Wat houdt het in?

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van mensen die een periode van langdurige ziekte of een burn-out achter de rug hebben. Mensen die na een langere periode van afwezigheid weer aan het werk willen. Uiteraard betreft het maatwerk en wordt de coaching afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Een coachtraject na een burn-out of een ziekte kan gezien worden als een combinatie van loopbaancoaching en lifecoaching. Er wordt vooral aandacht besteed aan veranderingen die de periode van ziekte of burn-out hebben meegebracht.

Mijn doel is om jou weer zelfverzekerd te laten zijn en je te stimuleren om de balans en je kracht weer terug te vinden, ook op het gebied van werk en carrière. Dit alles zodat je uiteindelijk vol vertrouwen zelf de regie over je loopbaan kan nemen en je weer met energie deel kan nemen aan het arbeidsproces.

Duur van een coachtraject

Afhankelijk van de situatie en de wensen wordt het aantal coachsessies dat nodig kan zijn vastgesteld. Hier staat geen vast aantal voor en kan als zodanig flexibel ingericht worden. Tussen de sessies (ca 1,5 uur) door werk je de opgedane inzichten verder uit en maak je eventueel ook opdrachten. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies (eventueel ook bel-/online sessies), advies en feedback via e-mail. Neem contact met mij op voor meer informatie. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos).

Voor bedrijven

Ik werk regelmatig voor verschillende opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Zoek je een deskundig partner op het gebied van mobiliteit, employability, talentcoaching, carrièrecoaching of loopbaanadvies voor de organisatie waarin je werkt? Neem gerust contact met mij op. Ik draag graag bij aan een goede begeleiding van organisatie en personeel.

Tarieven particulier

 • Coachsessie (ca. 1,5 uur): €135,- exclusief btw
 • TMA Talentenanalyse inclusief 3 coachsessies: €615,- exclusief btw
 • TMA Talentenanalyse inclusief 1 coachsessie: €335,- exclusief btw

Tarieven zakelijk

 • Coachsessie (ca. 1,5 uur): €180,- exclusief btw
 • TMA Talentenanalyse inclusief 3 coachsessies: €750,- exclusief btw
 • TMA Talentenanalyse inclusief 1 coachsessie: €280,- exclusief btw

Neem  contact met mij op voor informatie over de tarieven voor overige diensten zoals workshops.