“Ik geloof in ieders unieke talenten en de mogelijkheden om ieder moment van je leven te groeien!”

Ik ben Naomi, moeder van drie prachtige kinderen, een verbinder, met grote interesse in persoonlijke ontwikkeling, gefascineerd door het leven, de levensloop van mensen en iemand die openstaat voor de mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Zelf ben ik  als kind opgegroeid met de Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen, maar poetsen’.

Graag begeleid ik je bij het inrichten van je (werkende) leven met de nadruk op het volgen van je hart. Als coach ondersteun ik mensen in het verkrijgen van inzicht en helderheid bij de thema’s die spelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken. Ik ben verheugd als ik mensen in beweging zie komen, wanneer ze met vertrouwen en energie weer de regie nemen over hun loopbaan en levensloop. En hierdoor meer balans en vervulling kunnen gaan ervaren.

Als coach kan ik je begeleiden bij loopbaan en levensloopvraagstukken, het nemen van nieuwe of andere stappen in je loopbaan, vraagstukken op het gebied van talenten ontwikkeling, energiemanagement en persoonlijk leiderschap.

Sinds 2012 ben ik met veel plezier actief in mijn praktijk waar coaching en aurareading samenkomen.  Ik heb mij ontwikkeld als persoon en in mijn vak dankzij onder andere:

  • Blue Star, Sjamaan (supervisie / mentor)
  • Opleiding Aura Reader – Medicijnwiel.nl, Simone van den Heuvel
  • Systemisch Coachen – UNLP, Ingrid Dykstra
  • Voice Dialogue  – Instituut voor Transformatie Psychologie (ITP)
  • TMA Talenten Analyse – TMA Method
  • HBO studies Human Resources Management & Communicatie – Haagse Hogeschool
  • De vele mensen die de afgelopen jaren in mijn coachpraktijk zijn geweest
  • Mijn eerdere werkervaring in recruitment en HRM functies binnen het bedrijfsleven
  • Mijn eigen levenservaring (en -lessen), intuïtie, open houding en nieuwsgierigheid
  • Andere inspiratiebronnen: sjamanisme, de natuur, de stilte en natuurlijk mijn drie kinderen

Wil je meer informatie over mijn volledige opleidingsachtergrond en werkervaring? Klik dan hier voor mijn Curriculum Vitae.

Ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en NOLOC, (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches).

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”– Confucius

Het is fijn werk te doen waar je blij van wordt en wat aansluit bij jouw persoonlijke ambitie. Werk heeft een grote invloed op ons welzijn en het is dan ook belangrijk werk te doen waar je energie van krijgt.

Toch zie ik regelmatig mensen ‘worstelen’ met hun loopbaan, ze zijn niet blij met hun werk of krijgen er geen energie (meer) van. Mensen die eigenlijk anders zouden willen, maar even niet weten welke stappen te zetten. Talenten en ambities verdwijnen dan vaak uit zicht, mogelijkheden en kansen worden vaak niet meer gezien. Terwijl ik juist geloof in ieders talenten en de mogelijkheden die het meebrengt als deze talenten ook daadwerkelijk tot bloei komen in het (werkende) leven. Er is zoveel mogelijk!

Het is belangrijk om in je loopbaan te blijven investeren, maar ook regelmatig stil te staan bij hoe je jouw leven wilt inrichten, wat je ambitie is en welke carrièrestappen hierbij aansluiten. Je kunt er zo zelf voor zorgen dat je loopbaan in de richting verloopt waar jij je prettig bij voelt.

Mijn jarenlange ervaring als recruiter aan ‘de andere kant van de tafel’ is een groot voordeel op het moment dat ik werk net loopbaanvraagstukken. Uiteraard deel ik ook mijn kennis met betrekking tot arbeidsmarktbenadering en de selectietechnieken van deze tijd met je.

Ik zie in mijn coachpraktijk regelmatig dat mensen een loopbaan vraagstuk als ingang hebben. Vaak worden daarnaast in de coachsessies ook onderliggende diepere thema’s aangeraakt. Coaching is bij mij altijd maatwerk, aangepast aan jouw persoonlijke vraagstuk, waarbij je (naast het verkrijgen van inzichten) ook leert in actie te komen om verandering teweeg te brengen en je doel te bereiken. Ik vind het belangrijk dat mijn coachees naast het verkrijgen van waardevolle inzichten, ook tools mee krijgen om de inzichten daadwerkelijk te integreren in de praktijk.

Klik hier om te lezen wat andere mensen over mij zeggen.

Ik beschik over een fijne praktijkruimte in het centrum van Den Haag, maar ik ben ook inzetbaar op locatie bij mijn klanten. Ook kunnen er coachsessies buiten plaatsvinden, bijvoorbeeld al wandelend in het Haagse bos of Park Sorghvliet. Uiteraard is het ook mogelijk de coachsessie online (via Zoom ) te laten plaatsvinden.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek / intake.

naomi-barnouw-in-gesprek-2