Ervaringen van cliënten:

Janneke

“Ik begrijp mijzelf beter, ik weet waarom ik reageer hoe ik reageer dit komt door de analyse die er gedaan is waarvan de uitkomsten voor mij erg herkenbaar waren. Ik heb geleerd zelfvertrouwen te hebben. Het concreet maken van “wie ik ben” tastbaar maken van voorkeuren zegmaar en het daadwerkelijk samen opschonen en beter maken van CV/Linkedin. Alles paste wel bij me eigenlijk. Ook de aura reading en het neerzetten van de poppetjes waar ik zelf in eerste instantie niet een voorkeur voor zou uitspreken, heeft voor mij inzichten meegebracht”. 

 

Chantal

“Het traject met Naomi was behulpzaam omdat er iemand ‘naast me stond’ die meedacht, dat zij er was om mijn gedachten, twijfels enzovoort mee te delen en om feedback te vragen. Het is alsof er iemand tijdelijk even met je mee wandelt in je traject naar beter in je vel/werk komen te zitten. Naomi is een heel goede coach, die ruimte geeft, begripvol is en die mij telkens weer ‘opgeladen naar huis stuurde’ waarmee ik wil zeggen dat ze het in zich heeft om je potentie te zien en dat ook aan je over te brengen. Dat had ik heel hard nodig”

Kim

“Voorafgaand aan de aura reading dacht ik dat ik er geen verwachtingen van had. Tijdens de reading besefte ik al snel dat ik wel verwachtingen had. Ik had namelijk niet verwacht dat de reading zo persoonlijk, diepgaand en bovenal zeer treffend zou zijn. Het heeft mij veel inzichten gegeven en de vinger op de wond gelegd. Ik ben al geruime tijd zoekende naar mezelf, na de reading weet ik tenminste waar ik moet beginnen met zoeken. Daar ben ik Naomi ontzettend dankbaar voor'”.

Chris

“De Reading die ik door Naomi heb laten doen kan ik omschrijven in één woord: Helder. Naomi is in staat haar waarnemingen te vertalen naar heldere woorden. Rake woorden ook, die uitnodigen om er op latere momenten nog verder over na te denken. Naomi kijkt tijdens de Reading ook naar wat iets kan betekenen en wat er bij eventuele ‘knelpunten‘ nog nodig is om verder te kunnen. Dat maakt dat het meteen concreet wordt en je eigenlijk direct aan de slag kunt. Ik voel een positieve en liefdevolle werkwijze, met onverdeelde aandacht voor de persoon voor haar. Ook heel prettig; ze velt geen oordeel, waardoor ik mij vertrouwd en veilig voel bij Naomi”.

Olwyn

“De praktische insteek gecombineerd met een familieopstelling en aurareading heeft veel inzichten gegeven om vervolgens gewoontes en patronen te doorbreken”

Sandhya

“Naomi is in staat om te observeren en zonder eigen invulling haar waarnemingen te communiceren. Hierdoor kwam het op mij zuiver over en kon ik het direct ervaren zonder dat mijn gedachtes ermee aan de haal gingen. De aura reading bij Naomi heb ik als prettig ervaren. Ik heb een aantal inzichten gekregen over thema’s die een grote rol spelen in mijn leven en kan er nu van een andere kant naar kijken. Ik ervaar minder weerstand en mijn blik op zaken is breder geworden. Een fijne ervaring die ik mensen zou aanraden die open staan voor een andere benadering van een bepaalde kwestie.” 

Alex

“Naomi luistert goed en speelt goed in op wat er nodig is om duidelijk te krijgen wat je nou echt wil op werkgebied. Tijdens het traject bleek dat een individuele familieopstelling nuttig kon zijn voor mij. Direct hierna dacht ik niet meteen effect te merken, maar na een paar weken merkte ik toch dat het mij een verhelderend inzicht heeft gegeven. Ik ging het traject redelijk open in omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Maar het heeft me meer gebracht dan ik had gehoopt”.

Lana

“De aura reading heeft mij nieuwe inzichten en bewustwording gebracht en een zetje in de goede richting naar herstel, balans en een positieve toekomst”.

Lisa

De coaching was veel diepgaander dan ik had verwacht. Mijn doel was om te achterhalen welk beroep/opleiding het beste bij mij past. En ik ging er meer vanuit dat we heel veel onderzoek gingen doen naar verschillende beroepen en opleidingen.

Maar in plaats daarvan hebben we samen heel goed gekeken naar wie ik ben als persoon en wat ik nodig heb om energie van te krijgen qua beroep. Waardoor ik uiteindelijk zelf al op een antwoord kwam en een bevestiging heb gekregen dat ik in ieder geval de goede richting op ging. Dus veel meer onderzoek naar mezelf i.p.v. een beroep”.

Madzia

“Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben, in mijn sterke kanten en mijn valkuilen. Daarnaast weet ik welke richting ik in de toekomst op wil op het gebied van werk en welke stappen ik kan zetten om daar te komen. Naomi is een hele fijne, warme en kundige coach. Ik ben haar heel erg dankbaar voor alle mooie inzichten die ik heb gekregen en ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen”.

Loes

Naomi is een enthousiaste, kundige en fijne coach. Ook nog eens met een gezonde dosis humor. Ik voelde mij serieus genomen en ook geaccepteerd. Ik vond het fijn dat het geen standaard coaching traject was, maar echt maatwerk. Niks hoefde, alles mocht en Naomi heeft echt een coaching traject gecreëerd wat paste mijn doelen en ook mijn karakter. Ten slotte is Naomi een warm persoon. Ik voelde mij erg prettig bij haar”.

Coachee

“Ik merkte dat mijn eigen reactie op sommige werksituaties te herleiden was op de thuissituatie uit mijn jeugd. Naomi stelde daarom voor een individuele (familie) opstelling te doen. Ik had dit niet verwacht bij een loopbaantraject, maar eigenlijk is het heel logisch omdat uiteindelijk alles met elkaar verbonden is; je karakter, je (levens)ervaring en je werk. De ervaring met de opstelling heeft er o.a. voor gezorgd dat ik de verhoudingen binnen mijn gezinssituatie vanuit een ander perspectief zien. Daardoor ben ik nu veel bewuster van waarom en hoe ik in bepaalde werksituaties reageer en kan ik dat eventueel veranderen als dat nodig is.”

Marcel

Ik ben door dit coachtraject nog meer te weten gekomen hoe ik functioneer. De loopbaancoaching heeft veel toegevoegde waarde gehad, ook in i.s.m. mijn autisme. Ik heb meer naar mezelf kunnen en leren kijken. Dit kwam mede door de zeer toegankelijke houding van Naomi.Ik had dit coachtraject voor geen goud willen missen. Het heeft zoveel meer naar boven gebracht. Dingen die ik eigenlijk wel wist zijn nu en subtiel naar boven gehaald en voor mij persoonlijk heeft het veel gebracht om dit nu ook helder in kaart te hebben”.

Simon

“Het oefen sollicitatiegesprek wat ik heb gevoerd is niet van echt te onderscheiden. Er werden kritische vragen gesteld en naderhand krijg je direct concrete feedback die je ook daadwerkelijk toe kan passen. Het is een waardevolle toevoeging voor iedereen die beter wilt worden in het voeren van sollicitatiegespreken“.

Laura

“Ik ben visueel ingesteld, waardoor ik het fijn vond om beelden en kleuren bij mijn uitdagingen te zoeken. Na alles wat we hebben besproken tijdens het traject, zijn dit beelden die mij aan mijn talenten en uitdagingen doen denken. Zij zorgen voor een goede reminder telkens als ik er langs loop”.

Shelby

“Het Talentcoaching traject was voor mij heel erg passend.Het heeft mij doen inzien waar mijn talenten liggen. De coaching van Naomi is heel open, direct, enthousiast en motiverend. Aan het einde van het traject ben ik echt tien stappen verder met het zoeken van mijn richting in het werkleven maar ook echt in mijn privéleven. Ik heb zeker nog werk te verrichten aan het einde van het traject, maar kan echt iedereen dit aanraden die zoekende is of meer over zichzelf wil weten.”

“Het Talentcoaching traject was voor mij heel erg passend. Het heeft mij doen inzien waar mijn talenten liggen. De coaching van Naomi is heel open, direct, enthousiast en motiverend. Aan het einde van het traject ben ik echt tien stappen verder met het zoeken van mijn richting in het werkleven maar ook echt in mijn privéleven.

In het traject zat ook een aurareading. Het was een mega bijzondere ervaring en had het voor geen goud willen missen. Het heeft me met beide benen weer op de grond gezet, ik zie dingen beter nu in perspectief. De aurareading is een bijzonder goede toevoeging aan het hele traject, bijzondere en speciale ervaring.”

Michelle

“Naomi beheerst de kunst om, zonder dwingend over te komen, sturend te werken uitgaande van het positieve. In de afgelopen periode veel geleerd over wat ik als mens nog wel kan i.p.v. mijn beperkingen, zonder daarbij voorbij te gaan aan het ziektebeeld en de eventuele onmogelijkheden. Naomi heeft oog voor de hele mens en heeft mij het gevoel gegeven, sinds lange tijd weer gezien te worden. Zelfs al zou het niet direct hebben geleid tot werk, is dit traject is voor iedereen aan te raden die net even dat stukje zelfvertrouwen nodig heeft om wat steviger in de wereld te staan”.

Arthur

“Opgewekt, veilig, persoonlijk. Professioneel waar ‘t moet en wat losser waar ’t kan”.

Isabel

“Naomi is een ervaren en pro-actieve coach. Naomi heeft me begeleid om inzicht te krijgen in mijn talenten. Het traject was zeer prettig maar ook uitdagend. Met haar mensenkennis weet precies hoe ze je kan triggeren tot de inzichten komen. Ze is zeer klantvriendelijk, enthousiast en persoonlijk.

Rowena

“Naomi heeft voor mij een loopbaanbegeleidingstraject opgezet afgestemd op mijn behoeften. Ik wist dat ik binnen een paar maanden geen werk meer had en had 10 jaar geleden voor het laatst een sollicitatiegesprek gevoerd. Loopbaanbegeleiding / jobcoach / Naomi is op dat moment een stap in de juiste richting. Een plan van aanpak, meer informatie over de huidige arbeidsmarkt, een sparringpartner, een adviseur. Ze heeft mij handvaten gegeven zodat ik de arbeidsmarkt op kon met een goed gevoel en uiteindelijk een nieuwe baan…!”

Shaif

 “Naomi heeft mij geholpen een nieuwe dimensie aan mijn carriere toe te voegen door op constructieve wijze te kijken naar onder meer mijn loopbaanwensen, professionele achtergrond en mijn sterkten en valkuilen. Door haar positief-kritische benadering heb ik haar ervaren als een motiverende persoon die bijdraagt om arbeidsmarktkansen zo optimaal en objectief mogelijk te benutten op professionele wijze. De voorbereidingen en coachende gesprekken met Naomi ervaar ik als een manier om goed beslagen ten ijs te komen op interviews en continu te verbeteren door het leren van fouten en het analyseren van feedback. Ik kan haar van harte aanbevelen aan een ieder die op een punt in zijn of haar carriere staat waarbij er behoefte is aan een moment van reflectie en iemand die kan helpen om van een afstand naar je-ZELF als professional te kijken”

Coachee

“Naomi heeft mij geholpen op in korte periode mijn CV zakelijker, maar vooral ook persoonlijker te maken. Zij is vriendelijk en geinteresseerd waardoor de samenwerking zeer effectief was. Ook hebben we een solicitatiegesprek geoefend met gesprekstechnieken wat ook zeer nuttig is. Naomi wil ik zeker aanraden, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of als je even wilt klankborden over waar je nu staat in je carrière”. 

Karen

“Naomi is een professionele en hartelijke coach met grote kennis over haar vakgebied. Ze heeft een enthousiaste benadering waarmee ze je aan het werk zet om erachter te komen wat je precies wilt, waar je talenten liggen én om die nieuwe functie ook daadwerkelijk te krijgen. Haar begeleiding was voor mij van grote waarde. Het heeft me geholpen bij het vinden en krijgen van een nieuwe baan die heel goed bij me past.”

Kim

“Ik heb het traject als heel verhelderend ervaren. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, door Naomi haar empathische, maar ook daadkrachtige vermogen. Ik had het gevoel dat ik volledig mezelf mocht en kon zijn. Naomi heeft mij veel meer inzicht kunnen geven in mijzelf. Maar vooral alles overzichtelijk maken, daar ben ik Naomi heel erg dankbaar voor”

Mieke

“Mijn loopbaan stond al enige tijd stil. Onzekerheid maar ook onwetendheid hielden mij tegen. Via onze HRM medewerkster kwam ik bij Naomi terecht. Op “maat” gezocht speciaal voor mij. Het klikte direct, wat een goede keuze! Zij heeft mij in laten zien dat ik meer talenten heb en meer waard ben als dat ik had gedacht. Ook heeft ze mij tools gegeven waar ik op terug kan vallen. Wat ik zo goed vind aan Naomi is dat ze, tijdens de sessies die wij hebben gehad en die soms alle kanten opgingen, het altijd weer op tijd wist om te buigen naar de kern waarvoor ik was gekomen. Afgezien van haar professionaliteit staat ze ook met beide voeten op de grond, is ze vriendelijk en leuk! Ik ben blij dat ik haar heb mogen ontmoeten en ik raad onze organisatie dan ook zeker aan om in de toekomst vaker gebruik te maken van haar diensten”.

Sharon

“Naomi is een positieve, stimulerende coach die mij veel heeft geleerd. Ik wist niet of ik mijn vak nog wel leuk vond, na 10 jaar. Door Naomi ontdekte ik delen van mezelf, waarvan ik me nog niet bewust was maar die er wel degelijk zijn. Ze bracht structuur aan en we maakten een plan om een baan te vinden die wel past. Maar dit ging niet vanzelf, ik moest er hard voor werken;-) Ik kreeg veel huiswerkopdrachten en moest goed nadenken over mezelf, mijn loopbaan, keuzes en ook mijn leven naast het werk. Dat is soms best confronterend maar superfijn omdat je echt de diepte in gaat en bij je kern komt. Ook nu, na het traject moet ik veel zelf doen om mijn doelen te blijven bereiken. Maar ik doe dat met veel meer richting en structuur en ik heb ook het plezier in mijn vak teruggevonden! Ik raad iedereen aan om met Naomi in gesprek te gaan”.

Coachee

“Ik mag van geluk spreken dat ik jou als coach heb gehad. Jij liet mij nog meer inzien hoe uniek ik eigenlijk ben. Dankzij de sessies weet ik o.a. wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze kan aantonen door middel van de STARR-methodiek. Na afloop van elke sessie liep ik jouw kantoor uit met nog meer zelfvertrouwen, hoop en moed. Ik was dan ontzettend gemotiveerd om weer aan de slag te gaan met huiswerkopdrachten. Ik begon weer te dromen van een mooie baan wat nu werkelijkheid is geworden”.

Paul

“Het coachingstraject met Naomi is me erg goed bevallen. Het heeft me structuur en houvast gegeven om te onderzoeken wat voor mij belangrijk is en wat ik uit mijn loopbaan wil halen. Wat ik fijn vond aan de aanpak van Naomi is dat ze het traject echt op mijn persoonlijke behoeftes afstemde. Mijn eigen waarden en talenten werden als startpunt genomen en ik kreeg concrete opdrachten om mee aan de slag te gaan. Hierdoor vielen er al snel zaken voor me op zijn plaats en voelde het uiteindelijk alsof ik antwoorden vond die diep van binnen altijd al in mij besloten zaten”.