fbpx

Samenwerkingen

Ik werk graag samen met verschillende personen en organisaties. Zie hieronder een overzicht:

Ik ben als loopbaancoach verbonden aan Dynamisch Bureau (Outplacement, Re-integratie UWV, Re-integratie 2e spoor en Talentmanagement). Vanuit Dynamisch Bureau begeleid ik onder andere mensen die te maken hebben gehad met een langdurige ziekteperiode, depressie of een burn-out.

Bij Sollicitatiedokter.nl doen ze er alles aan om de sollicitant te ondersteunen tijdens het solliciteren. Op dit platform worden tips gegeven in de artikelen en wordt er hulp aangeboden. In de webshop tref je diverse mooie diensten m.b.t. solliciteren. De Sollicitatiedokter maakt werkzoekers beter!

Prototype you verzorgd activerende workshops zodat je doet waar je gelukkig van wordt. Voor, tijdens of tussen de Prototype YOU workshops worden de deelnemers ook door coaches begeleid, waarvan ik er één ben.

Simone strand v2

Simone van den Heuvel

Afhankelijk van het soort coachtraject en de behoefte van de coachee, werk ik samen met Simone van den Heuvel (Aurareader en Energetisch therapeut). De aura reading wordt specifiek afgestemd op het betreffende loopbaanvraagstuk. Het is een diepgaande uitwisseling tussen twee mensen waarin er vanuit een andere invalshoek gekeken wordt naar een loopbaanthema.

patty

Patty Knoops

Om de gespreksvaardigheden tijdens sollicitatiegesprekken van coachees te versterken, werk ik graag samen met ervaren recruiter en coach Patty Knoops. Wij verzorgen regelmatig coachsessies waarbij er een sollicitatiegesprek (rollenspel) geoefend kan worden.

TMA Mehode

De TMA Methode geeft inzicht in talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden. Tijdens loopbaancoaching zet ik regelmatig de TMA (Talent Motivatie Analyse) in.

Better Together

Ik ben ambassadeur van de Better Together Experience. Met het activeren van het Beste Zelf, ontstaat het Beste Team en het Beste Resultaat en uiteindelijk het Beste Welzijn. Moeiteloos en vanuit verbinding naar de beste werkbeleving.

Loopbaan Onderhoudsgroep

In opdracht van de Loopbaanonderhoudsgroep geef ik individuele coachsessies op het gebied van efficiënter gebruik maken van je netwerk en LinkedIn.