Samenwerkingen

Ik werk graag samen met verschillende personen en organisaties. Zie hieronder een overzicht:

Ik ben als loopbaancoach verbonden aan Dynamisch Bureau (Outplacement, Re-integratie UWV, Re-integratie 2e spoor en Talentmanagement). Vanuit Dynamisch Bureau begeleid ik onder andere mensen die te maken hebben gehad met een langdurige ziekteperiode, depressie of een burn-out.

In opdracht van de Loopbaanonderhoudsgroep geef ik individuele coachsessies op het gebied van efficiënter gebruik maken van je netwerk en LinkedIn.

Prototype you verzorgd activerende workshops zodat je doet waar je gelukkig van wordt. Voor, tijdens of tussen de Prototype YOU workshops worden de deelnemers ook door coaches begeleid, waarvan ik er één ben.

De TMA Methode geeft inzicht in talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden. Tijdens loopbaancoaching zet ik regelmatig de TMA Talentenanalyse is.

In opdracht van Lytton arbeid- en gezondheid ben ik tot 2015 werkzaam geweest als sollicitatiecoach bij 2e spoor-,  outplacement- en re-integratietrajecten.

Niki Vermeer 1

Niki Vermeer

Samen met Imagostyliste Niki Vermeer verzorg ik de workshop styling & solliciteren. Een sollicitatiegesprek is hét moment waar de eerste indruk die je maakt een zeer grote rol speelt. De juiste kleding, kleuren en houding zijn van groot belang en hier kun je zelf invloed op hebben.

patty

Patty Knoops

Om de gespreksvaardigheden tijdens sollicitatiegesprekken van coachees te versterken, werk ik graag samen met ervaren recruiter en coach Patty Knoops. Wij verzorgen regelmatig coachsessies waarbij er een sollicitatiegesprek (rollenspel) geoefend kan worden.