fbpx

In je kracht!

“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt’’.

Werk je vanuit je talenten, dan voelt het niet als werken. Het gaat dan over in je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt. Dat is een fijn gevoel kan ik je vertellen én het is voor iedereen mogelijk! Iedereen heeft talenten. Sommige mensen zijn zich echter niet bewust van deze unieke en waardevolle kwaliteiten. Zonde, want dat is echt een gemiste kans.

Tijdens mijn coaching besteed ik graag aandacht aan bovenstaande en help ik je met het verkrijgen van inzicht in jouw eigen talenten. De TMA Talentenanalyse is hierbij een waardevol hulpmiddel en deze is dan ook regelmatig onderdeel van een loopbaancoachtraject.

De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkel mogelijkheden te maken. Perfect dus om inzicht te krijgen in waar je passie en potentie liggen. Maar zeker ook om helder te krijgen hoe je dit praktisch kunt toepassen in je loopbaan. De TMA talentenanalyse vormt vaak een onderdeel van een loopbaancoachtraject. Zo wordt er ook inzicht verkregen in welke concrete stappen je kunt zetten op weg naar meer werkgeluk!

In je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt…het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De TMA Talentenanalyse maakt dit juist praktisch door talenten te koppelen aan competenties en een uitgebreid overzicht te geven van je persoonlijkheidskenmerken, drijfveren, voorkeursgedrag, kwaliteiten en valkuilen.

Deze methode is ook in zetten als je geen loopbaantraject volgt maar wel meer inzicht wil hebben in je unieke (natuurlijke) talenten, competenties en ontwikkel mogelijkheden. Het is een waardevol hulpmiddel waarvan de inzichten veel voor je kunnen betekenen in je huidige werksituatie én in je persoonlijke leven.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Tarief:
TMA Talentenanalyse inclusief 2 coachsessies (vooraf en nabespreking): €475,00 exclusief BTW.