fbpx

Imagostyling & Solliciteren
‘You never get a second chance to make a first impression!’ Een sollicitatiegesprek is hét moment waar de eerste indruk die je maakt een zeer grote rol speelt. De juiste kleding, kleuren en houding zijn van groot belang en hier kun jezelf invloed op hebben. Het onderzoeken van je eigen garderobe verdient dan ook zeker de aandacht. Zou je hier eens hulp bij willen hebben? Neem dan zeker eens contact op met imagostyliste Niki Vermeer om te kijken wat zij voor jou kan betekenen.

Zorg voor een goede profielfoto
Een goede profielfoto is tegenwoordig onmisbaar voor bijvoorbeeld op je CV en LinkedIn profiel. Yvette Wolterinck weet als geen ander hoe een goede profielfoto te maken. Regelmatig organiseert zij profielfotodagen. Op deze dagen kun je voor een mooie prijs jezelf op de foto laten zetten. Binnen een half uur heb jij dé profielfoto die professioneel is en waarbij je jezelf bent. Kijk op de website voor de actuele profielfotodagen.

Richtlijnen voor het opstellen van een CV
Ondanks het feit dat er tegenwoordig meerdere manieren zijn om jezelf te presenteren op de arbeidsmarkt (websites, videopresentaties, LinkedIn etc.), blijft het CV nog wel een belangrijk basisdocument om succesvol te kunnen solliciteren. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Zelfkennis en inzicht in je ervaringen zijn de basis voor het opstellen van een goed CV. Zorg dat je CV goed leesbaar en snel te beoordelen is. Download hieronder richtlijnen voor het opstellen van een goed CV.
richtlijnen-cv

CV templates
Zoek je een goede template/lay-out voor je CV, maar heb je geen tijd of zin om hier zelf veel aandacht aan te besteden? Kijk eens op Etsy.com. Hier kun je veel goede CV templates vinden die je kunt aanschaffen en downloaden.

Leven en werken met meer passie
Luister naar jezelf is de boodschap! Laat je inspireren door dit filmpje waarin Ruud Veltenaar (Rai Amsterdam april 2010) je 10 minuten meeneemt in leven en werken met meer passie: www.youtube.com.