TMA Talentenanalyse

Voor wie

Heb je geen behoefte om een volledig loopbaan- of talentcoachtraject te volgen maar wil je graag wel meer inzicht in je unieke (natuurlijke) talenten, competenties en ontwikkel mogelijkheden? Dan biedt de  TMA Talentenanalyse uitkomst. Deze analyse is ook in zetten als je geen loopbaantraject volgt maar wel meer inzicht wil hebben in je unieke (natuurlijke) talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden. Het is een waardevol hulpmiddel.

 

Wat is de TMA Talentanalyse

De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. Perfect dus om inzicht te krijgen in waar je passie en potentie liggen en je dit praktisch kunt toepassen in je loopbaan. Door middel van het invullen van een online vragenlijst worden 22 drijfveren gemeten en vanuit daaruit ontstaat er een uitgebreide rapportage waarin onder andere jouw talenten en ontwikkelmogelijkheden zichtbaar worden.

Ik vind het belangrijk te vermelden dat de TMA Talenten analyse géen test is en jou niet in een ‘hokje’ plaatst. Het is een unieke tool die het voor elkaar krijgt jouw unieke talenten inzichtelijk te maken. Weet jij waar je voor in de wieg bent gelegd? Of weet je vooral wat je met de paplepel is ingegoten? Wat mij betreft zit er een verschil in bovenstaande. Lees hier meer.

“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt’’.

Werk je vanuit je talenten, dan voelt het niet als werken. Het gaat dan over in je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt. In mijn optiek is dit voor iedereen mogelijk! Iedereen heeft unieke talenten. Sommige mensen zijn zich echter niet bewust van deze unieke en waardevolle kwaliteiten. Zonde, want dat is echt een gemiste kans.

In je kracht staan, werken vanuit je hart en doen wat je leuk vindt…het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De TMA Talentenanalyse maakt dit juist praktisch door talenten te koppelen aan competenties en een uitgebreid overzicht te geven van je persoonlijkheidskenmerken, drijfveren, voorkeursgedrag, kwaliteiten en valkuilen.

 

Overige informatie

Nadat je de TMA analyse hebt gemaakt ontvang je de rapporten zowel uitgeprint als digitaal. Daarnaast kun je tot een jaar lang kosteloos online in jouw persoonlijke TMA portal waarin de resultaten van de TMA analyse op een prettige en overzichtelijke manier zijn weergeven, inclusief extra tips die jou kunnen helpen te groeien. Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

 

Investering  

TMA Talentenanalyse + 1 nagesprek (ca 1,5 uur)

Particulier: € 350,-  exclusief BTW.
Zakelijk: € 395,-  exclusief BTW