fbpx

Over Naomi

“Kom in actie en geef richting aan jouw loopbaan!”

Ik ben Naomi, moeder van drie prachtige kinderen, een verbinder, met grote interesse in persoonlijke ontwikkeling, de levensloop van mensen en iemand die openstaat voor de mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Graag begeleid ik je bij het inrichten van je (werkende) leven met de nadruk op het volgen van je hart. Mensen in beweging krijgen en succesvol regisseur laten zijn van hun loopbaan is wat mij drijft! Als loopbaan- en talentcoach kan ik je begeleiden bij loopbaanvraagstukken, het nemen van nieuwe of andere stappen in je loopbaan, vraagstukken op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentmanagement of wanneer je vastloopt in je huidige werk.

Sinds 2012 ben ik met veel plezier actief in dit mooie vak. Ik heb mij ontwikkeld als coach dankzij onder andere:

  • Systemisch Coachen – Ingrid Dykstra (UNLP)
  • Simone van den Heuvel – Energetisch Therapeut
  • Voice Dialogue  – Instituut voor Transformatie Psychologie (ITP)
  • TMA Talenten Analyse – TMA Method
  • HBO studies Human Resources Management & Communicatie – Haagse Hogeschool
  • De vele mensen die de afgelopen jaren in mijn coachpraktijk zijn geweest
  • Mijn eerdere werkervaring in recruitment en HR functies binnen het bedrijfsleven
  • Mijn eigen levenservaring (en -lessen), intuïtie, open houding en nieuwsgierigheid
  • Andere inspiratiebronnen zijn o.a.: het Sjamanisme, de natuur, beoefening van meditatie, The Work (Byron Katie) en mijn kinderen

Wil je meer informatie over mijn opleidingsachtergrond en werkervaring? Klik dan hier voor mijn Curriculum Vitae.

Ik ben erkend loopbaanprofessional en aangesloten bij het Noloc , de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches.

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”– Mahatma Ghandi

Het is fijn werk te doen waar je blij van wordt en wat aansluit bij jouw persoonlijke ambitie. Werk heeft een grote invloed op ons welzijn en het is dan ook belangrijk werk te doen waar je energie van krijgt.

Toch zie ik regelmatig mensen ‘worstelen’ met hun loopbaan, ze zijn niet blij met hun werk of krijgen er geen energie (meer) van. Kortom, mensen die eigenlijk anders willen, maar geen stappen zetten. Talenten en ambities verdwijnen dan vaak uit zicht, mogelijkheden en kansen worden vaak niet meer gezien. Terwijl ik juist geloof in ieders talenten en de mogelijkheden die het meebrengt als deze talenten ook daadwerkelijk tot bloei komen in het (werkende) leven. Er is zoveel mogelijk!

Het is belangrijk om in je loopbaan te blijven investeren. En regelmatig stil te staan bij hoe je jouw leven wilt inrichten, wat je ambitie is en welke carrièrestappen hierbij aansluiten. Je kunt er zo zelf voor zorgen dat je loopbaan in de richting verloopt waar jij je prettig bij voelt.

Mijn jarenlange ervaring als recruiter aan ‘de andere kant van de tafel’ is een groot voordeel in mijn werk als loopbaancoach. Uiteraard deel ik ook mijn kennis met betrekking tot de arbeidsmarkt en de selectietechnieken van deze tijd met je. Coaching is bij mij altijd maatwerk, aangepast aan jouw persoonlijke vraagstuk, waarbij je (naast het verkrijgen van inzichten) ook leert in actie te komen om je doel te bereiken.

Klik hier om te lezen wat andere mensen over mij zeggen.

Ik beschik over een fijne praktijkruimte in het centrum van Den Haag, maar ik ben ook inzetbaar op locatie bij mijn klanten. Ook kunnen er coachsessies buiten plaatsvinden, bijvoorbeeld al wandelend in het Haagse bos.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos).

naomi-barnouw-in-gesprek-2