fbpx
Prototype You – Continue leren en ontwikkelen
21/02/2020
Aurareading en loopbaancoaching 
28/03/2020
Alle berichten

Verbinding

Het is een bijzondere tijd waarin wij ons allen bevinden.

Ondanks alle onzekerheid, verdriet en chaos die om ons heen is, vind ik het mooi om te zien dat er zoveel verbinding ontstaat. En dat er daarbij zoveel andere manieren zijn waarin we kunnen verbinden met onze naasten, los van het ‘live’ samenkomen met elkaar

Dus stuur die kaart naar de ouderen die nu geen bezoek meer kunnen ontvangen, naar je nichtje die jarig is, organiseer een online ‘hang-out’ met je vrienden.

Hoe lastig het ook kan zijn om nu binnen te blijven, er is nog zoveel mogelijk!

Ook in mijn werk als loopbaancoach, merk ik dat in het online coachen ook die verbinding ontstaat en dat het goed werkt. Ik ben iemand die graag live werkt met mensen, maar wat ben ik dankbaar dat er zoveel coachees van mij voor deze manier van coachen open staan en dus hun persoonlijke ontwikkelingsproces kunnen voortzetten.

Ik vind het mooi om te zien hoe flexibel mijn coachees met deze periode omgaan en dankbaar dat ik mijn werk op deze manier kan voortzetten en ik alsnog op deze manier een stukje met ze mee kan reizen in het loopbaanontwikkelings proces.

Juist in deze tijd, nodig ik mensen uit naar binnen te keren en zich te verbinden met hun hart, drijfveren en talenten.

Wil je hier, ook in deze tijd, begeleiding bij hebben, mijn 1 op 1 coachings gaan nu dus vooral online gewoon door. Wil je liever in je eigen tijd meer zelfstandig aan de slag, kijk dan ook eens naar mijn volledige online coachprogramma: Het Online Werkgelukprogramma.

22-02-2020, Coronavirus