Praktische workshops op aanvraag (maatwerk) met betrekking tot onderwerpen als: loopbaanonderhoud, de inzet van talenten en intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast ben ook inzetbaar als spaceholder bij trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ceremonies. Particulieren en bedrijven kunnen contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ceremonie: Rite of the Womb

De Rite of the Womb, de Rite van de Baarmoeder (ook wel bekend als de 13e rite vanuit de Munay Ki), is de rite voor viering, reiniging en heling van de baarmoeder. Het is een ritueel voor en door vrouwen. Je kunt het beschouwen als een inwijding. Deze rite wordt doorgegeven door middel van een ceremoniële samenkomst van vrouwen en wombkeepers.

Deze rite, waarbij je verbinding maakt met je baarmoederenergie, is een cadeau voor jezelf. Jouw vrouwelijke kracht wordt extra geactiveerd door de helende energie van de inwijding, die als een weldaad werkt en die je verbindt met je diepste vrouwelijke oerkracht.

Tijdens dit ritueel wordt er voor een fijne en veilige bedding gezorgd waarin de baarmoeder energetisch wordt gevierd, gereinigd en waar er heling kan plaatsvinden.

Voor wie?

De Rite of the Womb kan aan elke vrouw doorgegeven worden. Ook zwangere vrouwen, vrouwen zonder fysieke baarmoeder of die niet meer menstrueren zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze ceremonie. Het is een ceremonie en een weldaad voor iedere vrouw die haar baarmoeder wil vieren, reinigen en een aanzet tot (zelf) healing.

“de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven”

Voor vrouwen die verbinding willen ervaren met hun creatiekracht en dit door middel van deze ceremonie extra aandacht willen geven. Nadat je het ritueel hebt ontvangen kun je de Rite of the Womb ook zelf doorgeven aan andere vrouwen.

Zijn er dingen die jij los wilt laten, helen of juist wilt laten ontstaan, creëren of initiëren? Wil je dit graag doen in verbinding samen met andere vrouwen? Wombkeepers en Spaceholders Naomi Barnouw en Jacobine van de Ree verzorgen met liefde deze Rite of the Womb. De eerstvolgende Rite of the Womb ceremonie zal plaatsvinden op zondag 9 juni  2024.

Wij zorgen voor een fijne ruimte waarin de Rite of the Womb kan worden doorgegeven. De ceremonie vindt plaats op een locatie in het Den Haag, aan zee!  Investering: Euro 55,- per persoon.

Faclitators:

Vrouwenretraite in Spanje: The Holy Quest of the Mystic Woman (najaar 2024)

(Her) ontdek de magie van vrouw zijn

Tijdens deze vrouwen retraite verbind je je met jezelf en met andere vrouwen. Speciaal voor mystieke vrouwen die het aandurven om de innerlijke reis naar hun eigen kracht te maken. Ga je mee op deze ‘holy quest’?

Ontdek je schaduwkanten, omarm je pijnstukken en ontdek de waarde van jouw liefdevolle hart! Jouw hartgedragen vrouwelijke energie is wat de wereld nodig heeft!

Heb jij jouw vrouwelijke kracht lang genoeg onderdrukt? Wil je liefdevol jouw grenzen aangeven? En heb je behoefte een meer zachtheid, vertrouwen en overgave? Wacht dan niet langer en reserveer jouw plek voor de ‘The holy quest of the mystic woman’, een prachtige retraite speciaal voor vrouwen.

De vrouwen retraite wordt begeleid door Susanne Amoraal. Zij werkt al jarenlang als energiewerker en volgt nog steeds met veel plezier opleidingen om zich nog meer te verdiepen in deze magische wereld. Ze heeft veel ervaring met systemisch werken, innerlijk kind werk en vrouwenwerk. Met een rugzak vol mediamieke gaven en coachvaardigheden ondersteunt ze met liefde en plezier mystieke vrouwen op hun ‘holy quest’.

Naomi Barnouw is aanwezig als Space Holder tijdens de retraite. Met haar krachtige en zachte energie weet ze een veilig veld te creëren en te houden. Haar ervaring met sjamanistisch werk en unieke talenten zet ze met liefde in ter ondersteuning van jouw proces.

Thema’s waar we in ieder geval mee aan de slag gaan zijn:

  • Het onschuldige meisje – we gaan systemisch kijken naar jouw vrouwenlijn en gaan aan de slag met innerlijk kind werk.
  • De voedende moeder – we onderzoeken de kracht en de schaduw kant van de voedende moeder. We helen onze baarmoeder en doen een mooi ritueel samen: The rite of the womb.
  • De wilde / vrije vrouw – we ontdekken meer over mannelijke- en vrouwelijke energie, heilige seksualiteit en de eenheid die er is in ons hart.
  • De magische wijze – we maken contact met onze magische kracht. Je versterkt je vertrouwen in jouw diepe weten.

Het programma heeft een vaste opbouw waarbij er genoeg ruimte is voor ontspanning. Je bent vanaf 16:00 uur welkom op onze retraite locatie waar je de tijd hebt om rustig te landen voordat we samen openen en genieten van een heerlijk avondmaal.

We beginnen elke dag met meditatie of yoga en ontbijten daarna gezamenlijk. Dan start de ochtendsessie met aansluitend een warme lunch. Na de lunch is het tijd voor een siësta. Deze tijd kan je zelf inrichten. Vervolgens hebben we een middagsessie en gezamenlijk avondmaal. Na het eten is er op sommige avonden ook nog een avondprogramma. Op de laatste ochtend nemen we om 10:00 uur (na het ontbijt) afscheid van elkaar.

Niet elk dagdeel is gevuld met een programma waardoor je genoeg tijd hebt om je terug te trekken in de natuur, bij het zwembad of om je juist met de andere vrouwen te verbinden.

Voor alle informatie de retraite en een impressie vanuit eerdere deelneemsters op de website van Anahata Center.

Tarieven

Tarieven voor workshops en mijn rol als spaceholder zijn onder andere afhankelijk van de vraag en het aantal deelnemers. Neem contact met mij op voor meer informatie hierover.