fbpx

Workshops & Trainingen

Praktische workshops (maatwerk): loopbaanonderhoud, de inzet van talenten, arbeidsmarktbenadering en solliciteren.

Bedrijven en particulieren kunnen contact met mij opnemen om de mogelijkheden voor het verzorgen van workshops te bespreken. Naast het overbrengen van theoretische kennis, zijn de workshops praktisch van aard en is er ruimte voor persoonlijke benadering. Alle workshops worden afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever en de deelnemers.

Lees hieronder verder om een beeld te krijgen van een aantal workshops die binnen organisaties worden gegeven.

Mogelijke onderwerpen voor workshops zijn:

 • Loopbaanonderhoud en employability
 • Talentmanagement (ken je talent)
 • Arbeidsmarktbenadering en solliciteren
 • Het opstellen van een goed CV en online profilering
 • Het gebruik van LinkedIn en het netwerk

Twee-daagse workshop: Prototype You

Wil jij de mensen in jouw organisatie continue laten leren en ontwikkelen en om relevant te zijn voor in de toekomst? Met deze workshop worden medewerkers geactiveerd om pro-actief regie te voeren in de eigen ontwikkeling en loopbaan.

In deze workshop bundelen wij het beste uit lean, agile en design thinking tot de beproefde en krachtige methode van Prototype You.

Zo zet jouw organisatie een reuzenstap voor een mens-centrale benadering van werk, met een boost voor teambuilding, diepgang in – en activatie van – continue groei van haar medewerkers!

In twee workshops en met persoonlijke coaching doorlopen we met teams van medewerker(s) (maximaal 20 personen per sessie) ons krachtige en beproefde Prototype You methode voor zelf-innovatie en continue leren. Iedere medewerker komt in korte tijd tot een gericht persoonlijk actieplan en zet met kleine experimenten snel concrete stappen bij bepalende (professionele) uitdagingen. Bij de evaluatie blikken we terug op verkregen inzichten en formuleert iedereen een concrete vervolgstap. En dat allemaal samen met een team van collega’s dat elkaar verder helpt!

Facilitators:

 • Wouter Smeets
 • Kristiaan Hartmann
 • Naomi Barnouw

prototypeyou.nl

Workshop: Styling & Solliciteren

Leer je persoonlijk kracht benadrukken met behulp van kleding! Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Imagostyliste Niki Vermeer.

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om de juiste kleding te kiezen voor een sollicitatiegesprek?

Wil jij graag weten hoe je de beste versie van jezelf presenteert tijdens een sollicitatiegesprek?

Ontvang je graag persoonlijk kleur- en stijladvies zodat je je kan onderscheiden van andere sollicitanten?

Wist je dat iemand in 0,25 seconde een eerste indruk vormt van jou. Dus nog voordat je de kans hebt gehad om maar iets te zeggen…!

Na het volgen van de workshop Styling & Solliciteren weet jij hoe je die onvergetelijke eerste indruk kan maken in kleding waar jij je prettig in voelt én waarin je het beste tot je recht komt.

Facilitators:

 • Niki Vermeer
 • Naomi Barnouw-Lindner

Workshop: Better Together Experience

De Better Together Experience activeert Beste Zelf dat het Beste Team bouwt en het Beste Resultaat levert in het zelfgecreëerde Beste Welzijn. Door deze Samen Beter-ervaring beweegt een team of groep vanzelf en verbonden vanuit andere mindset naar de beste werkbeleving.

In 5 sessies verspreidt over 2-3 maanden ontdek je jouw Beste Zelf, deel je deze met je team en zet je deze vervolgens in dagelijkse werkzaamheden in.

Niet alleen kun je jouw Beste Zelf benutten in jouw werkzaamheden, ook maak je gebruik van alle talenten van de teamgenoten.

De Better Together Experience brengt een beleving. Door het voelen, inzien, ervaren, doen en beleven dat samen resultaten behalen echt werkt, wordt in het team een blijvend resultaat behaald. Een Samen Beter Welzijn.

Facilitators:

 • Fer de Jong Jongert
 • Naomi Barnouw

Better-Together.online

Tarieven

Tarieven voor workshops zijn onder andere afhankelijk van de vraag en het aantal deelnemers. Neem contact met mij op voor meer informatie hierover.