Praktische workshops op aanvraag (maatwerk) met betrekking tot onderwerpen als: loopbaanonderhoud, de inzet van talenten en intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast ben ook inzetbaar als spaceholder bij trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ceremonies.

Particulieren en bedrijven kunnen contact met mij opnemen om de mogelijkheden voor het verzorgen van workshops te bespreken. De workshops zijn praktisch van aard en hebben een persoonlijke benadering. De inhoud en vorm wordt afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever en de deelnemers.

Lees hieronder meer om een beeld te krijgen van een aantal workshops die momenteel worden aangeboden in samenwerking met collega’s.

Ceremonie: Rite of the Womb

De Rite of the Womb, de Rite van de Baarmoeder (ook wel bekend als de 13e rite vanuit de Munay Ki), is de rite voor viering, reiniging en heling van de baarmoeder. Het is een ritueel voor en door vrouwen. Je kunt het beschouwen als een inwijding. Deze rite wordt doorgegeven door middel van een ceremoniële samenkomst van vrouwen en wombkeepers.

Deze rite, waarbij je verbinding maakt met je baarmoederenergie, is een cadeau voor jezelf. Jouw vrouwelijke kracht wordt extra geactiveerd door de helende energie van de inwijding, die als een weldaad werkt en die je verbindt met je diepste vrouwelijke oerkracht.

Tijdens dit ritueel wordt er voor een fijne en veilige bedding gezorgd waarin de baarmoeder energetisch wordt gevierd, gereinigd en waar er heling kan plaatsvinden.

Voor wie?

De Rite of the Womb kan aan elke vrouw doorgegeven worden. Ook zwangere vrouwen, vrouwen zonder fysieke baarmoeder of die niet meer menstrueren zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze ceremonie. Het is een ceremonie en een weldaad voor iedere vrouw die haar baarmoeder wil vieren, reinigen en een aanzet tot (zelf) healing.

“de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven”

Voor vrouwen die verbinding willen ervaren met hun creatiekracht en dit door middel van deze ceremonie extra aandacht willen geven. Nadat je het ritueel hebt ontvangen kun je de Rite of the Womb ook zelf doorgeven aan andere vrouwen.

Zijn er dingen die jij los wilt laten, helen of juist wilt laten ontstaan, creëren of initiëren? Wil je dit graag doen in verbinding samen met andere vrouwen? Wombkeepers en Spaceholders Naomi Barnouw en Jacobine van de Ree verzorgen met liefde deze Rite of the Womb. De eerstvolgende Rite of the Womb ceremonie zal plaatsvinden op zaterdag 2 september 2023.

Wij zorgen voor een fijne, veilige ruimte waarin de Rite of the Womb kan worden doorgegeven. De ceremonie vindt plaats op een locatie in het Den Haag. Investering: Euro 55,- per persoon.

Facilitators:

Workshops en ceremonies op aanvraag:

Particulieren en organisaties kunnen contact met mij opnemen om de mogelijkheden voor het verzorgen van workshops te bespreken.  In inhoud en vorm wordt afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever en de deelnemers.

Daarnaast ben ik in te zetten als Spaceholder bij trainingen, workshops en ceremonies. Graag stel ik beschikbaar en dienstbaar op, in deze ondersteundende rol, waarin ik mede zorgdraag voor een fijne en veilige bedding.

Tarieven

Tarieven voor workshops en mijn rol als spaceholder zijn onder andere afhankelijk van de vraag en het aantal deelnemers. Neem contact met mij op voor meer informatie hierover.